В очікуванні Збройні Сили України | Заявка на посаду Полковника

Євгеній Удовиченко

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
170
Реакції
83
Бали
316
Group 3.png

У цьому розділі ви можете подати заявку на посаду Полковника ЗСУ

Вимоги до кандидатів:​

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Заступником лідера може стати гравець якому виповнилося 16 років (є виключення).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення
- Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище.
- Знати правила правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння.
- Мати можливість приділяти в день 3+ години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміти комунікувати з людьми.
- Мати третій ранг [3] в ЗСУ.
- Мати той самий Nick Name на форумі та в грі
баннер.png

Форма подачі заявки:​

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
5. Ваш тег в Telegram:
6.Ваш логін в Discord:
7. Ваш справжній вік:
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання]
9. Ідеї для покращення фракції?:
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:
11. Місто в якому живете:
12. Ваше звання у фракції:
баннер.png

Додаткова інформація:​

- Дві та більше заявки від одного кндидата - відмова.
- Копіювання чужої заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено - відмова.
- Нікнейм повинен бути Role Play фомату.
- Обман у віковій категорії - відмова.
баннер.png

Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
18
Реакції
18
Бали
58
Вік
13
1.Ваш ігровий NickName: Ерік Еріксон
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
3.Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Саме так
4.Ваше справжнє ім'я: Ерік
5.Ваш тег в Telegram: @eriksonnnnne
6.Ваш логін в Discord: Erik_Slava
7.Ваш справжній вік: 13 (31.01.2027 буде 14)
8.Які в вас є ідеї для фракції:
1) Щотижня обирати одного активного військовослужбовця та нагороджувати його премією/подякою.
2) Закріплювати за новачками досвідчених бійців, які допомагатимуть їм освоїти правила, RP та порядок служби.
3) Щотижня обирати одного активного військовослужбовця зі свого підрозділа та нагороджувати його премією/подякою.
4) Проводити ознайомчі заходи для новобранців показати роботу фракції, місця на Військовій Частині, та завдання.
5) Контролювати безпідставне перебування в AFK заради зарплати та заохочувати реальну активність.
6) Зробити головним принципом не просто фарм зарплати, а командну роботу: допомога новачкам, дисципліна, активність, нормальна комунікація та якісний RP.
7) Військова рада — щотижнева зустріч старшого складу для обговорення проблем фракції, пропозицій бійців та планів на наступний тиждень та планування ГРП.
8) Щомісяця проводити змагання між підрозділами за активність, дисципліну та участь у RP-заходах. Переможці отримують винагороду.
9) Запровадити внутрішні принципи фракції: взаємоповага, дисципліна, відповідальність та допомога товаришам. Найкращих військовослужбовців регулярно відзначати за дотримання цих принципів.
10) Створити можливість для кожного військовослужбовця повідомляти керівництву про проблеми, конфлікти або власні пропозиції. Це дозволить командуванню швидше реагувати на проблеми всередині фракції.

9.Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:
Я вважаю, що саме я повинен зайняти посаду Полковника, оскільки вже маю досвід перебування на цій посаді та добре розумію її відповідальність. За час минулої каденції я отримав необхідний досвід у керуванні особовим складом, організації роботи підрозділів та вирішенні різних ситуацій. Я знаю, як працює фракція зсередини, розумію її сильні та слабкі сторони та маю чітке бачення, що саме можна покращити. Цього разу я хочу використати свій попередній досвід ще ефективніше: підвищити активність, дисципліну та командну роботу, а також реалізувати нові ідеї для розвитку ЗСУ. Я не просто хочу отримати посаду — я хочу довести результатом, що мій попередній досвід може принести користь фракції.

10.Місто в якому живете: Дніпро
11.Ваше звання у фракції: 6

З повагою Ерік Еріксон!

<<--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->>
Майор ЗСУ (07.03.2026-29.03.2026)
Підполковник ЗСУ (29.03.2026-13.06.2026)
Полковник ЗСУ (13.06.2026-12.08.2026)

<<--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->>
Лідер клану "EriksonEmpir" (12.08.2026-21.08.2026)
​

Нікіта Верескун

Шановний гравець
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
73
Реакції
42
Бали
406
Адреса
[email protected]
1. Ваш ігровий NickName:Нікіта Верескун
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
так я був полковником ЗСУ на 06 сервері потім я був підполковником на 05 і після став полковником на 05, а також був адміністратором на 05
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Верескун Нікіта
5. Ваш тег в Telegram:@nisolo333
6.Ваш логін в Discord: spectr_333_17760
7. Ваш справжній вік:15 років, 21.10 буде 16
8. Скриншот статистики покарань : [наразі немає змоги зайти та сфотографувати]
9. Ідеї для покращення фракції?:
1.хотілось би якось зайняти рекрутів щоб вони не просто бігали по ВЧ та займались чим попало я б ставив би рекрутів на пост казарми або мед пункту
2.я б створив підрозділ ТрО - Сили територіальної оборони Збройних Сил України (Сили ТрО) — це окремий рід сил у складі ЗСУ, що відповідає за організацію, підготовку та виконання завдань територіальної оборони країни.

1791490231092.png

3.потрібно вчити бійців РП щоб вони ще з першого звання знали що таке РП та як воно працює потрібно проводити тренування по типу миття машини,перевірка вмнищувача перед злітом або розбір збір АК-47
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:Я вважаю що я маю багато досвіду на даній посаді а також я активний в мене є час грати,я відповідальний,комунікабельний,та веселий.
11. Місто в якому живете:Олександрія
12. Ваше звання у фракції:Ст.Солдат(3)
​

Вовчик Макаров

Рижик l Південна Україна
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
94
Реакції
81
Бали
483
Ваш ігровий NickName: Вовчик Макаров
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Саме так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Саме так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Володя Семенюк
5. Ваш тег в Telegram: Makarov_famg
6.Ваш логін в Discord: makarovf_22
7. Ваш справжній вік: 15
8. Скриншот статистики покарань: Сюди
9. Ідеї для покращення фракції?: На обзвоні
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: Маю досвід, адекватний, компетентний, розумію цю посаду та фракцію
11. Місто в якому живете: Львів
12. Ваше звання у фракції: Ст.Солдат

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі