Олег Галицький
Реакції
5,149

Записи профілю Публікації Інформація

• номер регестраци есть и почта но в телеграме другой был номер я просто вышел и все не могуу зайти подтвердить вход в игруу
    здраствуйте подскажите пожалуста что делать немогу вести еєстраційний SERIAL ID неработает ф8 у менЯ проблема с входом в игру немогу подтвердить акаунт в телеграме бо я вышел с акаунта и не могу зайти бо номера нету уже давно как переключится на другой телеграм помогите
    доброго можете розглянути мою заявку на ігрового помичника на 03 сервері
    Доброго вечора розгляньте мою скаргу на форумі а саме Втрата ігрового майна . Дякую !
    Доброго дня Олег Галицький підскажіть будьласка куди на форумі задовати вопрос на якому розділі?
    Доброго дня
    Олег Галицький
    Сьогодні сталося таке не порозуміння мені видали бан на 14 днів
    Я працюю далекобійником
    Ноотбук собою не беру
    Підключаюся до ноотбука через програму (star desk)
    Собі збираю петрушку в харкові під час їзди на роботі звук змушений виключати але бан навіщо давати
    можете рассмортреть заявку втрата майна 07 сервер 2 раза уже сегодня после рестарта
    чому ваші адміністратори банять без причини,а коли подають люди на оскарження.просто відмовляють і все.як я зможу зрозуміти,за що мене заблокували,чому ваш персонал не компетентний,та байдужий до гравців? Хай напишуть причину блокування,я просто не розумію. Ні чітів не використовував,ні образи гравців і тд,за що мене заблокували? лише написано що до оскарження,до оскарження котре не приймають.
  • Завантаження...
  • Завантаження...
Угорі