Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Пане олег можете будь ласка переглянути мою скаргу на 06 сервері в розділі скарги на адмінстрацію мене несправедливо забанили на 6000 днів я хотіб би дуже зняти бан адже я не можу грати ні на яких інших серверах мене забанила сама мта тех підтримка не допомагає розбаньте будь ласка
Пане Олег можете обнулити мені акаунт на західній україні мені хочеться почати заново грати на UKREINE GTA на інших серверах все зайнято буду дуже вдячний якщо ви обнулите мені
Посмотрите пожалуйста мою тему на восстановление номера или замены телеграмма Доброго дня помогите поменять номер подтверждения в телграм. Я не могу в игру зайти
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.