Відмовлено «Агресивна поведінка та образи від Матвій Бехх [233089]»

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
110
Реакції
47
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Олег Дубровський [152685]
2. Нікнейм порушника: Матвій Бехх [233089]
3. Назва клану порушника: NON-STOP
4. Суть скарги:
Під час збору петрушки в лабораторії я нікого не турбував. Порушник Матвій Бехх почав агресивно реагувати на мої дії, використовував нецензурну лексику, ображав мене та інших гравців, забороняв спокійно збирати ресурси, а також погрожував. Його поведінка порушує правила поведінки на сервері та створює токсичну атмосферу.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм-коди та опис подій:

0:11
– Після того, як я написав «повтори ще раз, я музику вимкнув», Матвій каже: «Не роби такого, бо бачу, що всі обнагліли, іди на ********************* на свій ряд та збирай».
00:23–00:35 – Говорить «який ти кончений», я відповідаю «пускай збирають де хочуть», він каже «на свій ряд іди».
01:19–01:32 – Говорить «****************************, Олег, в тебе яка норма?» Я відповідаю «1000», він каже «залупіться, залупітеся на *********************».
01:50–02:15 – Підходить до мене, каже «ти можеш сьебать на *********************, будь ласка» і «сьебись за департаментом, нищіє єбаніє». Я пишу «хватить», він продовжує «що хватить, що хватить, чувак», далі каже «я тобі щас Фрапсом закину». Я пишу «хватить материтися», він каже «да, бо ти ***********************************йоб кончений».
02:23–02:35 – Говорить про Фрапс і куди мене закине, я відповідаю «там мало, все одно місце», він продовжує «ти що, ****************************?» Я пишу «серйозно».
02:35–02:58 – Підходить Ден Бурик, каже «Матвею, завали ****************************о». Матвій відповідає «та йди на *********************, своє життя… ****************************». Ден каже «як ти зі мною розмовляєш, іди на *********************», Матвій продовжує ображати.

6. Дата порушення:
(29.12.2025. 00:16)

Останнє редагування:

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,122
Реакції
1,039
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
На відео не чути гравця, який порушує
Гарної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі