Макс Маріарті
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Лип 2024
- Дописи
- 330
- Реакції
- 96
- Бали
- 316
1. Ваш нікнейм: Макс Маріарті
2. Нікнейм порушника: Валера Мотоблок ID 54244
3. Назва клану порушника: ExsideFamQ
4. Суть скарги: Я стояв та розмовляв із хлопцями. Після чого під’їхала дана особа з нікнеймом Валера Мотоблок і почала втручатися в розмову, тим самим провокуючи нас на конфлікт.
Після чого я запитав, для чого він це робить. Він відповів: «Тому що мені можна».
Ставити себе вище за всіх інших людей — це не норма.
Зрештою, зрозумівши, що людина перебуває в неадекватному стані, я вирішив закінчити розмову та далі рухатися у своїх справах.
Після чого він, усвідомлюючи свої дії, порушив правила проєкту, а саме MG інформація + NonRP, оскільки він не попросив у мене документів та не встановив мою особу. До того ж я перебував у масці, тобто знати, з якого я клану або хто я взагалі такий, він не міг.
Після цього зі словами «А у нас війна» він узяв і вбив мене.
При цьому він є лідером клану та допускає такі грубі порушення правил проєкту.
Також було порушено правило DM in GZ.
Окрім цього, з його боку було неповажне ставлення та провокація, оскільки він без будь-якої причини втручався в нашу розмову та навмисно провокував конфлікт.
Убив він мене на проїжджій частині біля магазину Сільпо (прилегла територія до зеленої зони — тротуар, проїжджа частина).
Прошу розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів щодо порушника.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
6. Дата порушення: 10.09.26
By//Маріарті
2. Нікнейм порушника: Валера Мотоблок ID 54244
3. Назва клану порушника: ExsideFamQ
4. Суть скарги: Я стояв та розмовляв із хлопцями. Після чого під’їхала дана особа з нікнеймом Валера Мотоблок і почала втручатися в розмову, тим самим провокуючи нас на конфлікт.
Після чого я запитав, для чого він це робить. Він відповів: «Тому що мені можна».
Ставити себе вище за всіх інших людей — це не норма.
Зрештою, зрозумівши, що людина перебуває в неадекватному стані, я вирішив закінчити розмову та далі рухатися у своїх справах.
Після чого він, усвідомлюючи свої дії, порушив правила проєкту, а саме MG інформація + NonRP, оскільки він не попросив у мене документів та не встановив мою особу. До того ж я перебував у масці, тобто знати, з якого я клану або хто я взагалі такий, він не міг.
Після цього зі словами «А у нас війна» він узяв і вбив мене.
При цьому він є лідером клану та допускає такі грубі порушення правил проєкту.
Також було порушено правило DM in GZ.
Окрім цього, з його боку було неповажне ставлення та провокація, оскільки він без будь-якої причини втручався в нашу розмову та навмисно провокував конфлікт.
Убив він мене на проїжджій частині біля магазину Сільпо (прилегла територія до зеленої зони — тротуар, проїжджа частина).
Прошу розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів щодо порушника.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
6. Дата порушення: 10.09.26
By//Маріарті