Розглянуто «А у нас війна» №898

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Маріарті

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
330
Реакції
96
Бали
316
1. Ваш нікнейм: Макс Маріарті
2. Нікнейм порушника: Валера Мотоблок ID 54244
3. Назва клану порушника: ExsideFamQ
4. Суть скарги: Я стояв та розмовляв із хлопцями. Після чого під’їхала дана особа з нікнеймом Валера Мотоблок і почала втручатися в розмову, тим самим провокуючи нас на конфлікт.
Після чого я запитав, для чого він це робить. Він відповів: «Тому що мені можна».
Ставити себе вище за всіх інших людей — це не норма.
Зрештою, зрозумівши, що людина перебуває в неадекватному стані, я вирішив закінчити розмову та далі рухатися у своїх справах.
Після чого він, усвідомлюючи свої дії, порушив правила проєкту, а саме MG інформація + NonRP, оскільки він не попросив у мене документів та не встановив мою особу. До того ж я перебував у масці, тобто знати, з якого я клану або хто я взагалі такий, він не міг.
Після цього зі словами «А у нас війна» він узяв і вбив мене.
При цьому він є лідером клану та допускає такі грубі порушення правил проєкту.
Також було порушено правило DM in GZ.
Окрім цього, з його боку було неповажне ставлення та провокація, оскільки він без будь-якої причини втручався в нашу розмову та навмисно провокував конфлікт.
Убив він мене на проїжджій частині біля магазину Сільпо (прилегла територія до зеленої зони — тротуар, проїжджа частина).
Прошу розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів щодо порушника.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тут
6. Дата порушення: 10.09.26

By//Маріарті

Вадим Кравчук.

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
837
Реакції
375
Бали
478
Вітаю, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:

Гравець 54244 отримує покарання у вигляді 120 хвилин деморгану та 30 хвилин муту за —
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.
+
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.

Гравець 36939 отримує покарання у вигляді 10 хвилин муту за —
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі