Розглянуто «Оскарженя бану,та пробачення за моє нешаловливе ставлення до гравців, для Сніжана Філатова»

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
100
Реакції
32
Бали
33
Мій нікнейм: Никита Козлов
Ігровий ID:83727
Назва скарги: «Оскарженя бану,та пробачення за моє нешаловливе ставлення до гравців, для Сніжана Філатова»
1.нік Адміністратора Сніжана Філатова
2.Особистий нік Никита Козлов
3.Вітаю,дуже хочу вибачитись перед Шановною Адміністрацією за своє нешанобливе ставлення до гравців й адміністрації ,а саме в мене стався конфлікт с двома гравцями Айран Мастурбек й Аслан Мастурбек,в чому суть ситуації,ці два гравця почали провокувати мого сокланівця почали його принижувати словами та провокувати на конфлікт,взяли його до стяжок на б/у ринку після чого вивели та вбили,я приїхавши на лікарню Киева, зайшов та побачив що вони вже там та продовжують провокувати на конфлікт,я не стримався і вступив с даними гравцями у словесний конфлікт,та теж почав агресувати,мені дуже шкода за цю ситуацію,я повністю згоден що я дуже багато наговорив зайвого,та дуже перегнув палку,це моє перше таке важке покарання а саме 17 днів бану,я хочу вибачитись за своє такє ганебне ставлення,і на всі сто процентів признаю свою вину у даній ситуації та обіцяю такого більш не робити,та стримувати себе в таких ситуаціях,й не вестись на подібні провокації,щоб більше таких ситуацій не повторювалось, прошу Шановну Адміністрацію передивитись моє покарання,дуже вам дякую❤️

Вкладення

• 5354970692602423826.jpg
    5354970692602423826.jpg
    2 Mб · Перегляди: 35

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, термін блокування було скорочено до 3-ох днів на перший раз. В разі повторного порушення подібного характеру вам буде видано суворіше покарання без права на оскарження.

Не порушуйте , гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі