Коді Фест
Новий гравець
- Реєстрування
- 5 Лют 2024
- Дописи
- 4
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Стара інформаціяСмотри, кто он тогда как не лидер
Він давно вже не лідер, ТВО Лідер Сява Хліманцов
- Євгеній Карпенко
- Коді Фест
- Якщо я не помиляюсь, то лідеру та заступники мають 24 години на перевірку рапортів. Але тут лідер та заступники не перевіряють рапорти вже як другий день, прошу провести бесіду з лідером на цю тему.
- Жмяк
- 06.04.2024
Шановний,будь ласка подивіться що нема лідера ЗСУ а потім робить висновки,тим паче скрін старий
- Євгеній Карпенко
- Коді Фест
- Якщо я не помиляюсь, то лідеру та заступники мають 24 години на перевірку рапортів. Але тут лідер та заступники не перевіряють рапорти вже як другий день, прошу провести бесіду з лідером на цю тему.
- Жмяк
- 06.04.2024
Тип, у нас один зам, лидера нет, у зама ещё есть своя жизнь, а не сидеть перед таблицами и смотреть на вашие рапорта
- Євгеній Карпенко
- Коді Фест
- Жмяк
- 06.04.2024
Де ви побачили що скрін старий? І я не знав що лідера вже немаеШановний,будь ласка подивіться що нема лідера ЗСУ а потім робить висновки,тим паче скрін старий
Смотри, кто он тогда как не лидер
Таблицю лідерів ще не обновилиДе ви побачили що скрін старий? І я не знав що лідера вже немае
Пробачте, не знав що її не обновилиТаблицю лідерів ще не обновили
Сейчас ещё будут писать жалобу на то, что я проект покинул)Мда уж, Женя с проекта ушел, а на него уже жалобу написали...
О нет.... только не этоСейчас ещё будут писать жалобу на то, что я проект покинул)
Ох классикаСейчас ещё будут писать жалобу на то, что я проект покинул)