Відмовлено Євгеній Куртов//НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Travis Scott♡

I always come back.
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
354
Реакції
137
Бали
46
  1. Нікнейм лідера/заступника: Євгеній Куртов
  2. Особистий нікнейм: Павло Мафінсон
  3. Суть скарги: Я являюся підполковником НПУ К, Євгеній є полковником НПУ К. Данний Полковник видав мені догану на відстані та не на зміні та не пояснивжи ситуацію. Він зливає мене Лідеру щоб я за мінімальне порушення получив покарання. Після того як мені видали догану ми пішли в дс поговорити, я получив догану по його словам за Непідкорення Старшого Складу, хочу я по суті на 1 звання нижче. У нас було ГРП і мені нічого не пояснили, тому я говорив з людиною яку я по плану ГРП затримав. Євген сказав бути тихо і я думав він говорив про Voice Chat тому я перейшов на текстовий чат, і мені сказав Євген що видасть догану та тим часом я не освідомлюючи за що. Прошу покарати данного Полковника та зняти мені догану! Також є підозра що він не обговоривши з Генералом мені видав догану.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): <click>
  5. Дата походження: 30.07.2024

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, виношу таке рішення:
Заступник надав необхідні докази щодо вашого порушення, тому Ваша догана є справедливою.
Також, хочу зазначити, що два тижні від вас надходять звіти, в яких лідер не бачить Вашої роботи. Вам було дано шанс на виправлення, яким ви не скористались, тому теж повинні були отримати покарання від лідера. Лідер в курсі цієї конкретної ситуації.
Тому, порушень від заступника не бачу. Додатково, з заступником буде проведена бесіда щодо видачі покарання на відстані.
Відмовлено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі