Розглянуто Євгеній Макрен. Неуважність у розгляді скарги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

✞ Євгеній Охріменко ✞

Клавіатурний воїн.
Активний гравець
Реєстрування
21 Бер 2024
Дописи
698
Реакції
702
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Євгеній Макрен Денис Лобач ( Лідер клану TOSVA " з таблиці ")
  2. Особистий нікнейм: Євгеній Охріменко
  3. Суть скарги: Неуважність у розгляді скарги, потребую перерозгляд та зняття покарання. Як я можу отримати 3 покарання за одне порушення? (3 скарги з поміткою РОЗГЛЯНУТО та СХВАЛЕНО) початкова тема, де Адмінастратор видаляє важливий коментар з приводу порушення гравця Владіслав Шальной 1) Отримую покарання за коментарі " хоча вони були в скарзі на моє ім'я і по темі" тик1 . 2) Скарга схвалена на те ж саме порушення тик2 3) Гравець з клану Tosva намагається злити мене і скарга полдається вже в третє тик3 і оримує від мене комантар по темі " Вітаю. це вже 3 скарга на данне порушення, за яке було отримано покарання у вигляді попередження. Будь ласка не поширюйте хибну інформацію.тик1 тик2. . В заголовку взагалі неправильне ім'я " Євгений " Озрименко" (скаргу було відмовлено) 4) Данний Гравець з клану Tosva подає скаргу вже в 4 раз, з доповненням цього коментару, за яке я вже отримую покарання тик4 (скарга схвалена)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): початкова тема тема2 тема3 тема4 тема5
  5. Дата походження: 22.09.2025 - 25.09.2025

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Azot

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,626
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Ретельно перевіривши роботу та діяльність ГС - ЗГС неоф виношу вердикт:
Головний слідкуючий за неофіційними організаціями та Заступник головного слідкуючого за неофіційними організаціями були зняті з своїх посад
Скарги будуть перерозглянуті

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі