- Реєстрування
- 21 Бер 2024
- Дописи
- 698
- Реакції
- 702
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: Євгеній Макрен Денис Лобач ( Лідер клану TOSVA " з таблиці ")
- Особистий нікнейм: Євгеній Охріменко
- Суть скарги: Неуважність у розгляді скарги, потребую перерозгляд та зняття покарання. Як я можу отримати 3 покарання за одне порушення? (3 скарги з поміткою РОЗГЛЯНУТО та СХВАЛЕНО) початкова тема, де Адмінастратор видаляє важливий коментар з приводу порушення гравця Владіслав Шальной 1) Отримую покарання за коментарі " хоча вони були в скарзі на моє ім'я і по темі" тик1 . 2) Скарга схвалена на те ж саме порушення тик2 3) Гравець з клану Tosva намагається злити мене і скарга полдається вже в третє тик3 і оримує від мене комантар по темі " Вітаю. це вже 3 скарга на данне порушення, за яке було отримано покарання у вигляді попередження. Будь ласка не поширюйте хибну інформацію.тик1 тик2. . В заголовку взагалі неправильне ім'я " Євгений " Озрименко" (скаргу було відмовлено) 4) Данний Гравець з клану Tosva подає скаргу вже в 4 раз, з доповненням цього коментару, за яке я вже отримую покарання тик4 (скарга схвалена)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): початкова тема тема2 тема3 тема4 тема5
- Дата походження: 22.09.2025 - 25.09.2025
Останнє редагування: