Сергій Добрий
Активний
- Реєстрування
- 21 Лип 2022
- Дописи
- 84
- Реакції
- 176
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Євгеній Макрен
- Особистий нікнейм: Сергій Добрий
- Суть скарги: Шановний пане Сергій Коваленко,
Звертаюсь до вас у зв'язку з ситуацією, що стосується гравця Тінкі Телепузикович [136717]. Нещодавно цей гравець вчинив серйозне порушення правил, вживши неприпустимі образи на адресу моєї сім'ї, навіть використовуючи частково замасковані нецензурні слова. Це було надзвичайно неприйнятно та образливо.
Незважаючи на це, гравець отримав покарання у вигляді 60 хвилин мута, що, на мою думку, є занадто м'яким для такого серйозного порушення. Я вже подав скаргу на адміністратора, який призначив це покарання, але відповідь, яку я отримав, мене не задовольнила. Вказано, що у гравця не було частих порушень, тому він отримав покарання відповідно до нормативів.
Враховуючи серйозність образи і її вплив на мене та мою сім'ю, я вважаю, що необхідно призначити більш суворе покарання. Прошу вас переглянути це рішення і розглянути можливість накладення тимчасового бану на цього гравця, щоб запобігти подальшим подібним випадкам.
Дякую вам за розуміння і увагу до цієї ситуації. Сподіваюсь на справедливе рішення. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): HERE
- Дата походження: 09.09