Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Євген Антонюк, Андрій Приступа, Максим Краленс
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: Прошу Вас надати мені компенсацію 500 тис. грн. ігрової волюти, оскільки дані адміністратори такі як пан Євген Антонюк, Андрій Приступа, Максим Краленс завдали мені погіршення морального стану: псування настрою, трата часу яку я витрати в спілкуванні з ними, а також час який я витратив на написання скарги. Далі на пошук намету, а потім витрата ігрової волюти бо потрібно заплатити за вхід, а також за намет. Нагадую вам я відвідував два рази центральний ринок, а також два рази сплачував оренду наметів. Оскільки я довів доказами свою правоту, що адміністратори Євген Антонюк, Андрій Приступа, Максим Краленс нінащо не зважають, роблять халатне ставлення до гравців. Була бесіда у мене з Андрієм Приступою, а також Євгеном Антонюком бо я репорті скаржився вже не один раз на них це було декілька разів, що дані адміністратори не зважаю на те що ти не АФК. Тобто немає напису, що АФК вони все одно підходять до тебе псують своїми запитами гравець ви ту де я можу бути якщо не написано АФК звичайно я граю та знаходжусь біля ПК. Навіть з їхньої присутності виходиш зі стану АФК все одно вони кікають з центрального. Пан Антонюк надав відповість, що він запитує гравців від 30 секунду до 1 хвилин, але це не так була з ним бесіда бо він мене теж кікнув з центрального ринку так само з Андрієм Приступою. Я їм казав, що нога зламана не можу відповідати, оскільки я лежу на ліжку та користуюся безпровідною мишею. Коли до мене підходить якась люди щось запитує ви тут я відразу виходжу зі стану АФК за допомогою безпровідної мишки, тобто немає напису АФК. Оскільки мені потрібно багато часу на те щоби взяти милиці та дійти до ПК. Я гадаю вже достатньо, що немає напису АФК, якщо в даних адміністраторів: Євген Антонюк, Андрій Приступа, Максим Краленс є якісь проблеми зі зором хай звернуться до лікаря або залишать посаду адміністратора. Нагадую вам це декілька разів була така ситуація але тоді доказів не було. Зараз іменна вони влучили в той період коли я знаходився біля ПК. Давайте будемо відверто чому лише несуть покарання звичайні гравці, адміністратори теж повинні бути покаранні. В пана Антонюка був косяк, що він заблокував гравця на 3 дні, даний гравець довів свою правоту оскільки він подавав скаргу на адміністратора Антонюка та ГА визнало, що дійсно Антонюк без жодних причин заблокував гравця. Ви тоді казали теж, що були проведена бесіда з адміністратором, зараз теж Ви кажете була проведена бесіда з адміністраторами: пан Євген Антонюк, Андрій Приступа, Максим Краленс. Дивитися так само з робив незрозумілі дії адміністратор Андрій Приступа зі мною, оскільки я намагався щоб прийшла посадова особа ЗГА Андрій Блищина, але за це я отримав саджання до в'язниці, далі витяг з в'язниці та мут без вагомих причин. Мені цікаво за що, коли я хотів викликати Андрія Блищину, оскільки він є їхній керівник щоби провів бесіду з ними. Тобто це нормальна поведінка адміністратора Андрія Приступи ця людина навмисно хоче завдати шкоди проекту Ukraine Gta, згідно його дій він не знав які мені порушення правил підібрати та покарання бо спочатку вирішив посадити до в'язниці, а потім витяг з в'язниці та мут. Скільки можна проводити бесід як людині - Євгенові Антонюку не доходить. Давайте всіх гравців розблокуємо які відлітали за Чити, за обман, за образи проекту, за образи гравців давайте з ними теж будемо проводити бесіду. Вони, що не люди. Реально вже накипіло чому адміністрації все сходить із рук, припустився помилки знятий з посада, знайдеться інша людина яка буде дійсно цінувати посаду адміністратор. Прошу Вас надати компенсацію в розміри 500 тис. грн. ігрової волюти, гадаю на трьох це і невелика сума 167 тис. грн. або зняти пана Євгена Антонюка та Андрія Приступу з посади адміністратора. Зрозумійте мене адміністрація теж повинна відповідати за свої помилки не лише гравці. Чому ніколи не несуть покарання адміністратори? Дивитися адміністрація робити для себе негативне ставлення гравців. Всі повинні відповідати за свої вчинки, якщо є справедливість проекту Ukraine Gta на 01 Серверу: Центральна Україна?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Прошу-не-втручатись-в-цю-скаргу-її-повинне-розглянути-лише-керівник-проекту-ukraine-gta-–-Сергій-коваленко.222778/
- Дата походження: 27.10.2024
Останнє редагування: