Дожили. Не намагайся загладити провину, яка видна НА ОБЛИЧЧЯ, і будь ласка уважніше вивчай моє минуле. Усі скарги, окрім останніх, пов'язаних із твоїм відділом поліції, я заливав від свого обличчя. І твоя чергова дурна спроба виставити мене слівщіком через скарги де зграя державних працівників гасило тазером усіх підряд, враховуючи і мене, обличчя яке не брала участі в твоєму "тренуванні", це цілковита маячня, на моїх фіксаціях все видно, також запитуючи що тут відбувається, мені відповідали "не знаю", "відпочиваємо". Визнай, що ти образився на те, що сам же зганьбився публічно на форумі. Жодна з твоїх сумних спроб не врятувала твоє становище. А також я є одним з тих гравців, які намагаються зробити РП на сервері, а для цього потрібно почистити очаг проблеми - нонрпшних співробітників в держ структурах. Хто ж вам винуватий, вчи закони або хоча б фігнею не займайся. Бо з твоїх слів, злив гравців - це скарги на їхні прямі порушення, ну невже не маячня?
Так. Може я іноді і душу працівників, але я це роблю тільки коли людина дуже упряма на своїй неправильній думці, та я намагаюсь довести їм правильні речі щоб вони розвивалися грамотно.
"Бездумні та бездіянні скарги від мене". Я в шоці, як такі гравці займають керівні посади на сервері? Мої скарги зроблені тільки щоб розвивати цей сервер.