Розглянуто Євген Блейз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Львівський

Отаман
Реєстрування
23 Січ 2026
Дописи
26
Реакції
34
Бали
18
1. Ваш нікнейм:Даміан Качмар
2. Нікнейм адміністратора:Євген Блейз
3. Суть скарги: Не згідний з Вердиктом!! Тому що факти всі є порушення.
Даний адміністратор неправильно розглянув мою скаргу та виніс вердикт, посилаючись на те, що нібито не була показана повна ситуація.
У мене виникає питання: яку саме повну ситуацію потрібно було показати, якщо на наданому скріншоті чітко видно, що я стою в кайданках, а з лівого боку написано чорним по білому, що мене пограбували одною особою щей в Населеному Пункті.
Також згідно з системою пограбування, грабувати може лише та людина, яка одягнула на гравця кайданки. У даній ситуації ця особа грубо порушила правила пограбування.
Щодо відповіді адміністратора про «повну ситуацію». У правилах чітко зазначено, що якщо гравця звинувачують у порушенні правил пограбування і на нього подана скарга, то саме зі своєї сторони він повинен надати відкат (відео) відповідно до правил пограбування, щоб підтвердити правильність своїх дій.
Оскільки скарга була подана на нього за порушення правил пограбування, саме він повинен надати докази своєї невинуватості.Через це у мене склалося враження, що модератор Який розглядував скаргу не до кінця знає або правильно застосовує правила проєкту.
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео) https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Пограбування-не-поправелам.375754/
05/03/2026

Останнє редагування:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153
Вітаю , скарга буде перерозглянута . З адміністратором буде проведена бесіда

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі