Макс Ретург (резерв)
Гість
- Нікнейм адміністратора: Євген Канапка
- Особистий нікнейм: Макс Ретург
- Суть скарги: Даний адміністратор порушив правила форуму заблокувавши мій основний аккаунт Макс Ретург на 7 днів по причині флуду, але в правилах чітко вказано " 3.5 Заборонено публікацію кількох тем з однаковим змістом (Флуд темами, 3+ теми). | Бан 7 днів" Мною була написана перша Скарга 1 ( точніше прохання), яку він відмовив. Друга Скарга 2 уже була написана уже конкретно на нього як на адміністратора, для перерозгляду першої Скарга 1 і він не мав права її переглядати, її мусив розглянути адміністратор вищий за нього рангом ( додатково я в другій Скарга 2 врахував причину відмови першої тому і хотів щоб її розглянув адміністратор вищий за посадою над ГА Євгеном Канапкою). Тобто навіть якщо брати до уваги теми обох скарг вони обидві мають різний зміст перша була створена для видалення друга для перерозгляду дій адміністратора вищим адміністратором. Та і навіть якщо враховувати те що скарг дві, це не є порушенням пункту 3.5 правил форуму.
Тому прошу розглянути дії даного адміністратора які порушують правила та розблокувати мій основний аккаунт на форумі Макс Ретург , а також перерозглянути Скарга 2 , щоб мені все таки видалили мій ігровий аккаунт на 03 сервері, причини видалення вказав в Скарга 2, додатково хочу сказати що на 01 і на 04 серверах мої аккаунти були видалені без проблем не вказуючи ніяких додаткових причин. Прошу розглянути скаргу Спец адміністратором або Керівником - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Макс Ретург - Дата походження: 04.11.2023