Тимур Марков
раньше было лучше?
- Реєстрування
- 10 Тра 2023
- Дописи
- 193
- Реакції
- 851
- Бали
- 138
- Нікнейм адміністратора: Євген Канапка
- Особистий нікнейм: Тимур Марков
- Суть скарги: Вітаю! Цей адміністратор посадив в деморган моїх співробітників (ніки Олександра Буданова, Стас Патріот , та ще ніки забув) . Посадив по причинах : DM , DM car, та був виданий мут одній людині за образу , з мутом я згоден, але людина була дуже зла. Вони стояли спокійно на БП , тут приїждяють два красавца Євген Канапка та Роман Акулезов , в мене гру вибило я відійшов та повернувся та побачив що їх почали садити , я був у шоці коли це побачив . БП був зачищений адміністраторами… Коли я почав розбиратися у /vip чаті запитав : канапка чому ви моїх співробітників в деморган посадив? Перше повідомлення він просто проігнорував , на повторне він відповів фразу : я не одноразово попереджав. Я питаю чому ви їх садите за дм якщо порушники проїждяють через БП навмисно врізаються в нього (адміністратори не випадково врізалися в бп) порушуючи правило БП
1.1 Не зупинятися на вимогу працівника правоохороннх органів/військовослужбовців ЗСУ [/jail 30 хв.]Примітка: Якщо у Вас є RP причина цього не робити Ви можете проїхати блокпост без зупинки транспортного засобу (див. пункт 1.1).
1.2 Намірено врізатись на великій швидкості у блокпост тим самим перешкоджати нормалній RP складовій [/jail 60 хв.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): надам пізніше збираю фотокарточки у інших
- Дата походження 27.11.2023