Відмовлено Євген Канапка / DM ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Гром

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Канапка
  2. Особистий нікнейм: Максим Гром
  3. Суть скарги: Покарання видано не вірно. На скільки мені відомо ДМ - це вбивство без причини ( та як у вас в правилах прописано нанесення шкоди), але дивимось пункт 7.22 правила проєкту Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
    Примітка: дозволено вбивати та грабувати інкасаторів в Зелених Зонах не вбиваючи мирних гравців (дивись правила нападу на інкасаторів) чи захищати державну територію (об'єкт від нападу).
    Дозволено захищати себе від нападу (коли на вас напали).
    Для початку вбивства з моєї сторони не було це можна побачити на записі (був напад на дир НГУ відповідно прямого мого начальника у грі це вже є порушення оскільки поруч стоїть ще 3 держ працівника схиляючись до пункту
  4. 7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.
    Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг ми вже бачимо порушення з іншої сторони, та враховуючи що ми підрозділ НГУ який стежить за порядком я та інші співробітники діяли по ситуації). Також якщо враховувати весь РП процес локація Контейнери це загальне місце де кожен приймає участь у торгівлі за контейнери і це ніяк не може бути територія картеля (максимум що вони можуть її лиш кришувати та отримувати відсотки з неї), відповідно підрозділ створений на базі ЗСУ - НГУ у якого в обов'язках прописано забезпечувати громадський порядок, має право знаходитись там та слідкувати за порядком. (і це навіть не підпадає під термін ПГ - уявлення себе в ролі супер героя, два наряда озброєних в бронежелетах ). Прошу переглянути покарання.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Скрішнот покарання : тик

Так званий ДМ на думку адміністратора: тик (слідкуйте за патронами в правому верхньому углу)
Масовий ДМ: тик
  1. Дата походження: 04.11.2023

Останнє редагування:

Тесура Кензо

Активний
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
114
Реакції
184
Бали
46
Потому что Порт это зонна захваченна кланом! За нее была битва територии!

Тесура Кензо

Активний
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
114
Реакції
184
Бали
46
Вы бы еще на бункера Харькова приехали или на картель какой то со словами мы же НГУ

Тесура Кензо

Активний
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
114
Реакції
184
Бали
46
И еще ты ударил его оружкой потом ты ударил человека один раз и стреляный еще один раз это считаться как уже дм!

Максим Гром

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
Останнє редагування:

Максим Гром

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
Оффтоп на форуме)? ты перегрелся
на солнце)
Ви адміністратор чи ви перевіряєте скарги ? Я так розумію ні, тому не пишіть сюди. Ви просто напросто засоряєте тут тему

31 Заборонено знаходитись на території бункеру/картеля без належних на те причин.
Примітка: дозволено знаходитись на території картеля/бункера якщо перед цим була погоня чи будь які процесуальні дії під час яких гравець зайшов на територію картеля/бункера.

Ви перед тим як щось доказувати комусь читайте правила проєкту тому що в даному випадку я лиш бачу блат картеля та порушення зі сторони не офф організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі