Максим Гром
Новий гравець
- Реєстрування
- 14 Жов 2023
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Нікнейм адміністратора: Євген Канапка
- Особистий нікнейм: Максим Гром
- Суть скарги: Покарання видано не вірно. На скільки мені відомо ДМ - це вбивство без причини ( та як у вас в правилах прописано нанесення шкоди), але дивимось пункт 7.22 правила проєкту Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Примітка: дозволено вбивати та грабувати інкасаторів в Зелених Зонах не вбиваючи мирних гравців (дивись правила нападу на інкасаторів) чи захищати державну територію (об'єкт від нападу). Дозволено захищати себе від нападу (коли на вас напали).
Для початку вбивства з моєї сторони не було це можна побачити на записі (був напад на дир НГУ відповідно прямого мого начальника у грі це вже є порушення оскільки поруч стоїть ще 3 держ працівника схиляючись до пункту - 7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг ми вже бачимо порушення з іншої сторони, та враховуючи що ми підрозділ НГУ який стежить за порядком я та інші співробітники діяли по ситуації). Також якщо враховувати весь РП процес локація Контейнери це загальне місце де кожен приймає участь у торгівлі за контейнери і це ніяк не може бути територія картеля (максимум що вони можуть її лиш кришувати та отримувати відсотки з неї), відповідно підрозділ створений на базі ЗСУ - НГУ у якого в обов'язках прописано забезпечувати громадський порядок, має право знаходитись там та слідкувати за порядком. (і це навіть не підпадає під термін ПГ - уявлення себе в ролі супер героя, два наряда озброєних в бронежелетах ). Прошу переглянути покарання. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Так званий ДМ на думку адміністратора: тик (слідкуйте за патронами в правому верхньому углу)
Масовий ДМ: тик
- Дата походження: 04.11.2023
Останнє редагування: