Сергій Военком
Пенсіонер
- Реєстрування
- 9 Тра 2023
- Дописи
- 35
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Євген Крутов
- Особистий нікнейм: Сергій Семенюк
- Суть скарги: Клан захватив БП. Підїжджає пан адміністратор Євген Крутов зі звичайними гравцями на авто. Поки він говорив з лідером клану та заступником, гравець каже "просто так вбивають тут, що ви робите", я йому пояснив, що це РП процес, на що адміністратор відповів "РП процес?". Йшла розмова, і я сказав "Я цей БП не захоплював", особисто я, таймкод 1:05, далі, 1:33, пан адміністратор каже мені "в школі розкажете", якби це звичайний гравець сказав, вже б давно він був у муті за "нешанобливе ставлення до гравців", а адміністрації що, можна? Далі Євген питає чи захвачували БП, уточнюючи саме про клан 2:45, на що я відповідаю "так", бо це правда. На що він відповідає "чому ж тоді сказали що не захвачували?", хоча тоді мова йшла особисто про мене, а тут про клан загалом. Далі мені почали вже казати про "обман адміністрації, на форумі оскаржите" і тд. Загалом, майже всю ситуацію можна переглянути на відео. У висновку, пан Євген виносить мені покарання у вигляді варну за так званий "обман адміністрації". На відео цього не видно, тому прикріплю скріншот. Очікую на справедливий та правильний вердикт.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *скріншот покарання* *тик*
- Дата походження: 17.03.2024