Андрій Бенов
Файний тіп, козачок!
- Реєстрування
- 17 Жов 2022
- Дописи
- 445
- Реакції
- 567
- Бали
- 113
- Нікнейм гравця: Євген Кірамзіт, Євген Шмідт, Юрій Волишин, Евгений Панфилов 2.
- Особистий нікнейм: Андрій Бенов
- Суть скарги:
Вітаю! Шановний пане Керівник!
(пишу скаргу на ім’я Керівника так як я не є станом на зараз гравцем 06 серверу Подільський край)
Прошу звернути увагу на гравця Євген Шмідт, (він станом на зараз є Презедентом України на 06 сервері «Подільський край»), пояснюю ситуацію: Гравець Євген Шмідт, створив на форумі «Ukraine GTA» декілька акаунтів а саме: Євген Шмідт, Евгений Панфилов 2, Євген Кірамзіт та Юрій Волошин.
У разі якщо на даних акаунтах буде виявлено що ними і дійсно користується одна і та ж особа, прошу Вас:
Видати покарання даному гравцю за порушення таких правил:
1.9 Весь контент має бути прописаний суто Українською Державною мовою. (Форумний акаунт Евгений Панфилов).
2.6 Заборонено мати кілька форумних акаунтів, зокрема створювати акаунти для обходу блокувань. Позов: Дозволено створювати форумний обліковий запис для апеляції свого покарання якщо немає доступу до облікового запису. Заборонено користуватися кількома обліковцями в одній підмережі, не повідомивши про це адміністрацію. | Бан другого аккаунту
2.6.1 Другий форумний аккаунт, який ви створюєте для оскарження бану може використовуватися ЛИШЕ для оскарження бану, ви не можете писати скарги на інших гравців з другого аккаунту. | Перманентне блокування
Докази (скріншот/відео): Посилання на форумний акаунт Євген Кірамзіт, Посилання на форумний акаунт "Євген Шмідт", Посилання на форумний акаунт "Евгений Панфилов 2", Посилання на форумний акаунт Юрій Волошин.
Дата порушення: Не знаю, виявив порушення 02.07.2024