Відмовлено Євген Макрен // Не вислухав до кінця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
82
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Макрен
  2. Особистий нікнейм: ділан Екстезі
  3. Суть скарги: У мене сталася ось така ситуація: Я вирішив сьогодні зранку зайти на свій аккаунт подивитися що та як, але через те що я в СБУ, мій співробітник вдарив мене без причини тайзером, я закрив на це очі та виріший вийти з гри, оскільки не звернув на це уваги, потім захожу я на свій аккаунт, та бачу що я у ІТТ по причині "Порушення законів", потім я викликаю адміністрацію для вирішення проблеми, мені відповідає Євген Макрен, я йому намагаюся якомога швидше все пояснити, але посередині моїх висловів, він одразу мене прериває, та каже фразу: "Просто так вас посадити не могли, тому адміністрація витягувати вас не буде. Приємної гри". Я вважаю це певна неповага до гравців та не розуміння їх, я звичайно розумію ось цю схему, що коли тебе вдарили тайзером а ти з гри виходиш, то тоді ти опиняєшся в ІТТ, але тут я потрапив на це по помилці. Від мене прохання всього витягнути з ІТТ, щоб я продовжив свою діяльність.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 14.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, доказів нешанобливого ставлення від адміністратора я не побачив. Стосовно ситуації з КПЗ, то в самій скарзі ви відповіли на своє запитання. Вас посадила в КПЗ система гри , за вихід з гри під час удару тайзером. В такому випадку адміністрація не витягує вас з нього.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі