Зачинено Євген Могила//Незгодний з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
686
Реакції
515
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Акіро Форбс
2. Нікнейм адміністратора: Євген Могила
3. Суть скарги:
Не розумію, чому адміністратор видав мені покарання за багоюз, якого взагалі не було. Максимум - це використання анімації, і то одноразово. Ця анімація не дає жодної переваги, доступу чи можливості натискання на Alt під час ловлі бізнесу(якщо буде потрібно можу надати фрапс).
Якщо навіть адміністратор і вважав це порушенням, то це могло б підпадати під правило 1.2:
«Заборонено використовувати анімації (використання анімації з метою приниження гідності людини). | Деморган 50».
Проте я використав анімацію лише один раз і одразу відбіг, нікому не заважав і нікого не провокував.
Також хочу зазначити, що адміністратор, на мою думку, приймав рішення не на основі власного спостереження, а реагуючи на вигуки інших гравців у чаті, які кричали: «о, багоюз», «того відкиньте» тощо. Вважаю, що подібні рішення мають прийматись виключно після особистого спостереження ситуації, а не на підставі емоційних заяв інших гравців.
Окрім цього, у правилах ловлі майна відсутній окремий пункт щодо покарання саме за “багоюз” у даному контексті.
Також прошу онолювати догану клану!
На даний момент вважаю, що адміністратор діяв некомпетентно та без достатніх підстав для видачі покарання.

Також виникає питання: чому немає можливості вільно підійти до мітки та перевірити, чи вистачає коштів для ловлі майна? Через це створюється незручність для гравців. Та фарм акоїнів для адміністрації тим що вони всіх відкидають за NonRp!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

1771709638106.png

5. Дата порушення:21.02.26

Останнє редагування:

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Вітаю!
Покарання видано вірно!
Від вас було помічено багоюз. Бігом ви намагались просунути гравців і проникнути до мітки!

Очікуйте рішення від ГА/ЗГА!

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,649
Реакції
1,087
Бали
253
Вітаю
Покарання було видано вірно
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі