Розглянуто Євген Могила| Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,167
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Могила
  2. Особистий нікнейм: Ольга Вишньовська
  3. Суть скарги: Видача покарання без причини. Будучи на пасажирському сидінні, мене адміністратор Євген Могила карає за NonRP Drive. У мене дуже гарна була історія покарань, а даних адміністратор її попсував своєю неуважністю та халатністю. Я викликала його на репорт і сказала йому що він мені помилково видав покарання. На що адміністратор мені говорив неправду і стверджував що я була за кермом та не переглянув відеодокази щоб зняти покарання. Посеред розмови він просто зник. Адміністратори завжди бажають гарної гри а Євген Могила просто зник)). Проведіть бесіду стосовно поведінки даного адміністратора. Я відбула покарання і після цього мене знову ув'язнили по тій самій причини. Прошу покарати за халатність даного адміністратора та видалити допис покарання з історії покарань.

1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут. тут. тут. тут.
  5. Дата походження: 17.01.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі