Зачинено Євген Могила,Станіслав Нікончук // для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Громoв

🔫 𝑺𝖚𝖓𝖉𝖇𝖊𝖗𝖌 𝖋𝖆𝖒𝖖 💯
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
36
Реакції
92
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Бодя Громов 79122
2. Нікнейм адміністратора: Станіслав Нікончук,Євген Могила
3. Суть скарги: в даній скарзі:Скарга я подав оскарження свого звільнення з СБУ.на мою думку рішення про звільнення некомпетентне.наскільки я знаю рішення про звільнення виніс слідкуючий Євген Могила.Саме він дав вказівку Генералу звільнити мене.Я переглянув правила проєкту,і в цих правилах не йдеться про звільнення через порушення правил діскорд.Хочу підкреслити що мої порушення не були серйозними і трагічними.це була звичайна сварка з модератором клану.визнаю що ставився нешанобливо до гравця,але я отримав своє покарання в діскорд та не мав отримати в грі бо це не є вагомою причиною для звільнення.Мушу зазначити що моє порушення не є серйозним наприклад це не була "образа родичів" або щось подібне а лише нешанобливе ставлення.тому попрошу мене повернути в фракцію та застосувати покарання проти слідкуючого Євгена Могили за невірне рішення про звільнення та ЗГС Держ Станіслава Нікончука за невірний розгляд скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Трудова,Скарга з рішенням ЗГС
5. Дата порушення:7.01.2026

Останнє редагування:

Станіслав Нікончук

Північна Україна ❤️
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
233
Реакції
260
Бали
108
Вітаю!
Те що ви писали в Спілкування це не є адекватним та понижує гідність фракції, також вміст нецензурної лексики та образ у ваших словах в сторону гравців не є нормальним. Надалі поводьте себе Адекватніше.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Вітаю!
Ви неодноразово принижували гравців, держ.організації та клани.
Таким чином, будучи співробітником СБУ, ви піддавали зниженню репутації цієї фракції. На попередження ви не реагували. В наступний раз не порушуйте в правилах діскорд серверу та спілкуйтесь адекватно із гравцями. Оскільки спілкування в діскорд сервері також впливає на репутацію фракції!

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі