Розглянуто Євген Мілевський, слив складу (Для ГС Держ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андріан Мельник

Ст. Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
200
Реакції
81
Бали
73
Прошу щоб скаргу розглянув ГА або ГС Держ
Нікнейм лідера/заступника: Євген Мілевський (СБУ К)
Особистий нікнейм: Андріан Чміль
Суть скарги: Слив складу працівників
Початок з 16.02, я знаю що максимально 7 днів, но прошу розглянути все - щоб дійти до події сьогоднішнього дня...
ПОДІЇ ПО ПОРЯДКУ
1 | 16.02 - Євген Мілевський порушує ПДР, я викликаю працівника НПУ - який не вчинив ніяк дії щоб зупинити порушення, на той час Євген був Полковник/Підполковник НПУ К, та рахую що кожен повинен бути відповідальним перед законом, а так як Євген був посадовець НПУ К, ніяких дії не було здійснено, в тому числі він прогулював зміну в робочий час
Також коли НПУ К прибуло на виклик - вони не представились, почали вимагати докази порушення хоча було порушення під час прибуття поліції|
Доказ · 1:00 - прибула поліції; 4:25 працівник НПУ К вимагає фрапс, хоча перед ним уже є порушення ПДР
Пов'язані особи: Тарас Бараняк
1.2|16.02 - Після події у скарзі "1", в той самий день - Євген завів кримінальну справу на нашого працівника СБУ К, не перебуваючи у формі в робочий час та без керівництва СБУ К (також перебуваючи в нашому офісі, СС не давав дозвіл на перебування там, а молодший склад принципі на таке дозвіл не міг дати) |
Доказ (відео можу надати повне, від початку до кінця) · 2:05 Забігає в офіс СБУ К; 9:48 попереджаю що зараз прийде керівництво, щоб зачекав та заводить кримінальну справу
2 | Одного разу я хотів його затримати за орієнтування, но він почав качати права, відео докази є, але не бачу сенсу давати їх, так от...
Далі зрозумієте при чому тут це)
3 | Як тільки Євген став лідером, я вирішив піти по ЗВБ, я не міг змоги піти по ЗВБ в грі, тому попросив звільнити через спец. зв'язок, данна особа почала вимагати зайти в войс, я не зайшов - тому вона написала те що я йду в ЗЧС 30 днів (без причини). Також мене було звільнено не за ЗВБ, а за втрату довіри, і це вже через те що я хотів його затримати раніше - ця особа зливає особистий склад яка йому щось зробила | Доказ-Скарга
Даний лідер зливає особистий склад та інших людей, я просив Захара Іскру вибрати для нас нормального лідера - на нього масово скарги є, я не розумію як можна було поставити цю людину на лідера - я та не буду називати ще які люди найбільше його не хотіли бачити як лідера, тому що знали що так буде (Злив складу)
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище вказано
Докази до цієї справи:
Дата походження: Початок 16.02

Останнє редагування:

Ярик Мальтаро

Модератор | 05
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
331
Реакції
167
Бали
63
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Перерозглянувши скаргу ви більше не знаходитесь в ЗЧС, також переглянувши всі відеодокази то можу винести вердикт, Лідер СБУ м.Київ знаходився на момент відеодоказів в НПУ м.Київ, однак відеодокази всі зняті більше 7 днів, тому ми не можемо видати покарання за прогул робочої зміни, також за те що повідомляв про відкриту кримінальну справу без форми не можливо видати покарання так як відеодоказу більше 7 днів. Також лідер має повне право звільнити людей в яких він не впевнений узгодивши це з адміністрацією, тому зливу складу я не помітив.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі