Розглянуто Євген Рибальченко // мут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
817
Реакції
792
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Рибальченко
  2. Особистий нікнейм: Тимофій Авенчук
  3. Суть скарги: Вітаю люба адміністрація! Даний адміністратор замутив за "Реклама у віп", коли я написав "про дам папір". На декілька хвилин раніше інша людина написала схоже сповіщення, тільки продавала щось інше, цьому гравцю покарання видано не було (доказів не має, але все ж таки). Якщо адміністрація вже мутить за рекламу у Віп, то тоді є питання, навіщо взагалі цей чат потрібен? ЗМІ не працює, як продавати речі? Прошу збільшити час для реклами у Віп, тому що продавати предмети не можливо! Якщо ви не можете збільшити час для реклами у Віп, то хай адміністрація йде і сама працює у ЗМІ, якщо вже видає покарання за рекламу! Впринципі, з покаранням згоден, але як тоді продавати речі, якщо ЗМІ не працює!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
  5. Дата походження: 14.06.2024

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
817
Реакції
792
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Рибальченко
  2. Особистий нікнейм: Тимофій Авенчук
  3. Суть скарги: Вітаю люба адміністрація! Даний адміністратор замутив за "Реклама у віп", коли я написав "про дам папір". На декілька хвилин раніше інша людина написала схоже сповіщення, тільки продавала щось інше, цьому гравцю покарання видано не було (доказів не має, але все ж таки). Якщо адміністрація вже мутить за рекламу у Віп, то тоді є питання, навіщо взагалі цей чат потрібен? ЗМІ не працює, як продавати речі? Прошу збільшити час для реклами у Віп, тому що продавати предмети не можливо! Якщо ви не можете збільшити час для реклами у Віп, то хай адміністрація йде і сама працює у ЗМІ, якщо вже видає покарання за рекламу! Впринципі, з покаранням згоден, але як тоді продавати речі, якщо ЗМІ не працює!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
  5. Дата походження: 14.06.2024
Також, після цього в 19:04 гравець Тарас Іванців #42071 зробив рекламу у Віп і написав "Кому треба скін Усика", після чого йому покарання не було видано
Доказ: Клік

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Адміністратор надав мені докази. Щодо вашого покарання воно видано вірно! Стосовного іншого, адміністратор розповів мені що на той час у гри, було багато репортів та надав відповідні докази, там фізично не можливо було услідкувати.
Гравець #42071 отримає покарання: Реклама у VIP - /pmute 30

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі