Відмовлено Євген Шмідт | Погроза кримінальною справою, перевищення службового повноваження, ст.61; ст.20; ст.66; ст.60

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,129
Реакції
1,172
Бали
253
1. Нікнейм лідера/заступника: Євген Шмідт

2. Особистий нікнейм:

Олександр Юрчишин

3. Суть скарги:

Я після того як мене зняли с посади лідера Верховної Ради м.Дніпро пішов працювати в клан, про це дізнався Євген Шмідт, та говорив , що мені це не потрібно і т.д. , до цього претензій я не маю, але був напад на військову частину та я там був з другими працівниками, а також там був лідер мерії Харкова. Після того як я його вбив на території в/ч під час нападу, він мені потім почав погрожувати кримінальною справою!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Тиць

5. Дата походження:
20.11.2023

Євген Кірамзіт

Шановний гравець
Реєстрування
10 Жов 2023
Дописи
56
Реакції
36
Бали
48
1. VIP чат немає жодного відношення до РП процесу. Приблизно прирівнюється до OffTOP чату

2. Напад на територію будь якої військової частини України - підрив суверенітету нашої держави.
Захист суверенітету держави - обовʼязок кожного громадянина (включаючи міського голову) України.

3. Підрив суверенітету держави - грубе порушення закону України.
Якщо людина порушує закон - проти неї відкривають кримінальне провадження (будучі довгий час на посаді міського голови, могли б про це дізнатися п.Юрчишин)

4. Порушення ККУ та погрози - РП процесс. За допомогою відносно таких проблем раджу вам звернутися до Служби безпеки України м.Харків або м.Дніпро всередині гри.

Гарного дня на просторах Ukraine GTA

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі