Розглянуто Євген шмідт [7886] / Замовлене затримання, зловживання та провокація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
255
Реакції
212
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: Євген Шмідт [7886]
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація було безпідставне затримання та арешт зі сторони Євгена Шмідта і до РП не має ніякого відношення - звичайне використання можливостей свого персонажа (працівника НПУ) для зведення особистих рахунків та блату. Навіть на відео цього персонажа видно, що цей гравець мене вже чакав. А чому ж він мене випасав та затримав, а не виписав просто штраф спитаєте ви? Причина криється у тому, що перед тим, як він мене затримав я звільнився відбувши покарання, а ігровий-помічник на якого я вчора написав скаргу за блат Володимир Гром повідомив Шмідта про баг, що коли звільняєшся, то буде стаття начебто за втечу. Тобто є всі підстави стверджувати, що саме Гром попросив Шмідта мене затримати, щоб помститись за скаргу. Тому вибачте, але коли мене затримуюють безпідставно і за вуха притягуюють причини, провокують і використовують блат та помсту, то я як жива людина яка себе поважає виражаю свое невдоволення та емоції, бо це найменше чим я можу відповісти на несправедливість. Тому згоден понести покарання за образу цього персонажу, але і адміністратор та Шмідт мають відповісти за свої дії. І не так як завжди, що з ними просто поговорять, бо зі мною та іншими гравцями не просто говорять, а карають. Крім того, ця провокація мала мету мене спровокувати з ціллю зливу, так як кожна людина, яку що-до якої діють несправеливо буде вижати емоції.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Роберт-Рокс-mg-tl-Оск.212546/
  5. Дата походження: 21.09.2024

Останнє редагування:

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,268
Бали
213
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!
Працівник НПУ помітив порушення вами 'Правил дорожнього руху' і з цією метою зупинив вас. Під час перевірки з'ясувалося, що ви перебуваєте в розшуку. За незадовільну поведінку вам також було пред'явлено додаткову статтю про порушення громадського порядку. З огляду на ваші порушення, очікуйте відповіді на
скаргу.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі