Відмовлено Єгор Базмутат/мут просто так (Лише для ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Єгор Бахмутат
2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
3. Суть скарги: Адміністратор Єгор Бахмутат замутив просто так, оскільки в Vip - чат дозволено через 1 хв. писати. Навіть якщо ти написав щось в чат воно автоматично не пускає потрібно чекати 1 хв. щоби напис був чаті. Якщо пан адміністратор цього не розуміє, що автоматичне йде блокування чату якщо відразу хочеш декілька разів написати. Оскільки термін подання мого оголошення пройшов 1 хв. та я написав інше. Який смисл муту я не розумію, якщо панові адміністратору для підняття рівня потрібно давати показання хай діє згідно правил. Прошу надати компетенцію у розмірі 300 тис. грн. ігрової валюти або продлити преміум на 30 хв., який було втрачено через помилку адміністратора. Мені ваші вибачення не потрібні надайте компетенцію, оскільки даром преміум не отримає потрібно за донатити або відіграти певну кількість днів. Всі повинні відповідати за свої вчинки не лише гравці, адміністратори теж повинні відповідати за свої дії.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/ відео):

5. Дата походження: 11.10.2024

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Адміністратор видав покарання вірно
Згідно правил використання VIP чату
2.16

2.16 Реклама дозволена раз на 3 хвилини (1 рядком). Мається на увазі реклама про продаж рухомості/нерухомості. (примітка: з 11:00 до 21:00 заборонена). | Мут до 45 хвилин
Приємної гри на
UKRAINE GTA.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі