Відмовлено Єгор Бахмутат // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Єгор Бахмутат
  2. Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко (114595)
  3. Суть скарги: Я отримав покарання по скарзі (тут)
    Вважаю адміністратор роздивився скаргу не компетентно. По перше, гравець який є лідером клану ANGELS та який написав на мене скаргу, порушував правило PG, а саме не виконував мої вимоги та взагалі ніяк не реагував на озброєнну особу, тобто не мав інстинкту самозбереження, що є ПГ, адміністратор закрив на це очі. По друге, моє покарання витікає з порушення ПГ цим гравцем, я сказав йому вийти з авто наставивши зброю, гравець ніяк не реагував, витягнути силою я не міг бо авто було закрито, тобто цей гравець уникає РП, не виходячі з авто, коли на нього наставленна зброя, після чого я зробив перший попереджальний постріл по колесу авто - гравець ніяк не відреагував, знову ж таки - ПГ + уникнення РП а саме перевірки кланів. Після непідкорення я почав відкривати вогонь по вікну, і гравець почав втікати, що по факту вже є підставою для відкриття вогню по авто від мене також, після цього я підбіжав, побачивши цю людину вже без авто, та вбив його. Не розумію де від мене ДМ кар та ДМ, якщо сама ця людина уникала РП, і в мене не було іншого вибору окрім як почати стріляти за втечу та непідкорення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
    1728767044568.png
  5. Дата походження: 12.10.24

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Покарання було видано вірно
Приємної гри на
UKRAINE GTA.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі