Відмовлено Єгор Бахмутат викликав НПУ ні защо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Яна Кракінуна

Новий гравець
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Єгор Бахмутат
2. Особистий нікнейм:Яна Кракінуна
3. Суть скарги викликав нпу ні за що пошкодив автомобіль другу
4. Особисті докази (скриншот/відео):

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
Пояснюю ситуацію людина прийшла до лікарні м.Харкова почала пригати, приліпати до лікарів бігати за ними, сказала що прийшла лікуватися, наші лікарі вилікували її але вона продовжувала бігати по лікарні як сказала вона вона хоче згадати настольгію я не зрозумів навіщо бігати по лікарні та займатися дурньою. Людину попросили вийти з лікарні вона проігнорувала просьби після того я викликав НПУ, приїхало НПУ та почало просити в неї документи після того вона зробила ухід від рп сіла в машину друга та сказала що давай погнали звідси, НПУ та співробітник МОЗ питались зупинити автомобіль бивши по ньому та стрілявши зі зброї (стріляло НПУ) вони ігнорували просьби поки НПУ не розстріляли їхне авто, вона дала документи НПУ та її забрали в КПЗ так як вона не підкорювалась працівникам НПУ та в неї був винайдений розшук.
По друге скарга зроблена не по формі не так оформлена та не в тому розіділі.
По-третє хочу звернути увагу що людина спеціально робить щось щоб подати на мене скаргу за сьогодні ця людина зробила вже 3-4 скарги.
Прошу адміністрацію звернути увагу на моє повідомлення та залучити людину до відповідальності.

З повагою Єгор Бахмутат.

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю!

Беру вашу скаргу на розгляд.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі