Зачинено Єгор Бахмутат - некомпетентний розгляд і несправедливий висновок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
69
Реакції
35
Бали
21
1.Нікнейм адміністратора: Єгор Бахмутат
2.Особистий нікнейм: Євгеній Левицький
3.Айди:
4.Суть скарги: Єгор Бахмутат некоректно і дуже поверхнево розглядає скарги,а саме:
1. не подивився,що під скаргою була додана інформація про багоюз зі сторони двох порушників(згадав про це написати вже після публікації скарги,тож додав це нижче,як роблять більшість інших гравців).
2. Невідомо,як само він переглядав наданий фрапс,бо не побачити один і той самий багаюз,ще й від двох чуваків декілька разів - це потрібно мати п'ятий дан по пофігізму.

як ітог - порушники уникнули покарання за той самий неодноразовий багоюз(стрілянина через вікно,ще й з водійського місця).

3. Видав мені мут за нібито образу.
поспішаю повідомити його,що "Д*дік",або "Давид" - є іменем єврейського походження і літературним словом,і образливим,матюкливим і тому подібне не вважається і не являється,тим більше,мут був виданий на цілу годину(ніяких інших образливих слів я там не пригадую. Можливо у мене склероз,не буду цього приховувати,але все ж).
Якщо Єгор Бахмутат відчуває якийсь негатив по відношенню до євреїв - то це вже його проблема і відповідальність,але мене це вже не стосується.

ХОЧУ НАГОЛОСИТИ що обов'язком гравця під час складення скарги є опис і надання доказів,але людина не зобов'язана розписувати усе що відбувалось у найдрібніших деталях,тим більше,що люди різні і хтось може забути написати про щось,хтось не може правильно скласти текст,сформулювати речення і т.д.
Для цього є спеціально поставлені для цього люди на посади адмінів,чія робота є ті самі докази перевіряти і робити це належним чином.
Адміністрація існує саме за для цього.

ПРОШУ/ВИМАГАЮ (тут вже як хочете):
1. Перерозгляду скарги,яка додана по силці у якості доказу.
2. Проведення проф. бесіди із Єгором Бахмутатом(або вживання інших заходів стосовно нього,на розсуд вищої адміністрації).
3. ПОКАРАННЯ ОБОХ ПОРУШНИКІВ ЗА НЕОДНОРАЗОВИЙ БАГОЮЗ.
4. Довести до Єгора Бахмутата,що не все,що на його думку образливо,може бути образою(мені,як єврею,було неприємно).

З УСІМ ІНШИМ ЦІЛКОМ ЗГОДЕН

5.Доказ видачі покарання (скріншот):

Останнє редагування:

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
670
Бали
213
Вітаю, порушення зі сторони Адмністратора немає, розпочнемо з багоюзу, в даній ситуації гравці не використовували багів гри, стрільба з водійського місця авто не вважається багоюзом, щодо образи можливо з вашої точки зору ви нікого не образили своїми висловлюваннями, але інші гравці сприймають це за образу, тому в даному випадку покарання видано вірно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі