Розглянуто Єгор Бахмутат \\ DM in ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Вайнер

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
33
Реакції
2
Бали
11
Нікнейм гравця: Єгор Бахмутат
Особистий нікнейм: Ярослав Вайнер
Суть скарги: Заїхав до друзів у ДСНС і ця людина просто мене вбила
Докази (скріншот/відео):*Клаць*
Дата порушення:13.08.2023

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
Нікнейм гравця: Єгор Бахмутат
Особистий нікнейм: Ярослав Вайнер
Суть скарги: Заїхав до друзів у ДСНС і ця людина просто мене вбила
Докази (скріншот/відео):*Клаць*
Дата порушення:13.08.2023
Вітаю! Шановна адміністрація прошу прийняти до уваги що громадянин України проник на приватну територію ДСНС неодноразово та провакував співробітників ДСНС, катався на своєму ОТЗ по приватній території, також сьогодні від нього вже було порушення на території ДСНС а саме НРП дії та НРП драйв йому видали покарання але людина, продовжила після деморгану кататись та провакувати співроібтників ДСНС, після чого як людина померла на території були викликані силові структури для охорони ДСНС але людина не озуміючи провакувала на ДМ ЗЗ, прошу вибачення якщо приніс не зручності людині, а також прикладаю свої відео щодо провокації- ?
Також людина порушила правила серверу щодо ПГ протистояння гравця зі зброєю не маючи нічого
Також попрошу видати покарання його другу який теж проник на територію ДСНС та порушив правила серверу ПГ протистояння гравця зі зброєю прикладаю відеодокази
:devilish:

Очікуйте відповіді від адміністраторів

З повагою Полковник ДСНС Єгор Бахмутат

1691942616533.png

Останнє редагування:

Ярослав Вайнер

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
33
Реакції
2
Бали
11
Вітаю! Шановна адміністрація прошу прийняти до уваги що громадянин України проник на приватну територію ДСНС неодноразово та провакував співробітників ДСНС, катався на своєму ОТЗ по приватній території, також сьогодні від нього вже було порушення на території ДСНС а саме НРП дії та НРП драйв йому видали покарання але людина, продовжила після деморгану кататись та провакувати співроібтників ДСНС, після чого як людина померла на території були викликані силові структури для охорони ДСНС але людина не озуміючи провакувала на ДМ ЗЗ, прошу вибачення якщо приніс не зручності людині, а також прикладаю свої відео щодо провокації- ?
Також людина порушила правила серверу щодо ПГ протистояння гравця зі зброєю не маючи нічого
З повагою Єгор Бахмутат
ПГ небуло я просто стояв тебе не бив я до цього знаю шо порушив, але це не знвчить що потрібно вбивати людину я приїхав був до друга

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, беру скаргу на розгляд

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, розглянувши всі матеріали наявні у мене, я дійшов висновку. Що ви провокували неодноразово гравців ДСНС, це видно у цій скарзі та на ваших доказах, а також так вийшло, що я є Головним слідкуючим Цивільних організацій і був +- у той самий час на території ДСНС, проводячи перевірку, на території інших гравців, крім тих що ви провокували(Єгор Пуля, Єгор Бахмутат), не було.

(не бачимо ваших "друзів")

А ось ви написали про них -

Тому виношу такий вердикт:

Гравець Єгор Бахмутат[85163] буде покараний за DM ZZ(jail 240 хвилин)
Гравець Ярослав Вайнер[6536] буде покараний за Провокація гравців+ПГ(jail 150 хвилин)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі