Розглянуто Єгор Прочаєв/ Нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Годжо Мерфи

Активний
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
43
Реакції
17
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Єгор Прочаєв
  2. Особистий нікнейм: Котик Чертик
  3. Суть скарги: катаюсь себе на велике ну а этот начал за мной погоню и начал стрелять с водительского места
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 17.11.2023

Егор Прочаев

Шановний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
62
Реакції
44
Бали
21
у данного гравця присутня неадекватна поведінка, постійні образи, образи батьків, проникнення на вч за допомогою перелазів та інше, на той момент в зсу проходила рп, та він заважав процессу. Мої слова можуть пітвердити як керівний склад ЗСУ, так й звичайний. Постійні провокації цього гравця переходять всі межі, він навмистно провокує та чекає з включеним фрапсом. Я нагадую, що Ви шановний гравець, самотужки катались на территорії ВЧ, що є проникненням та нападом, та порушили правила нападу на вч.

Останнє редагування:

Сергій Лютик

Східна Україна | 03
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
357
Реакції
182
Бали
48
у данного гравця присутня неадекватна поведінка, постійні образи, образи батьків, проникнення на вч за допомогою перелазів та інше, на той момент в зсу проходила рп, та він заважав процессу. Мої слова можуть пітвердити як керівний склад ЗСУ, так й звичайний. Постійні провокації цього гравця переходять всі межі, він навмистно провокує та чекає з включеним фрапсом. Я нагадую, що Ви шановний гравець, самотужки катались на территорії ВЧ, що є проникненням та нападом, та порушили правила нападу на вч.
Ловишь его и везешь ко мне

Годжо Мерфи

Активний
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
43
Реакції
17
Бали
13
один бред написал где оск родных было? где я перелазил?

Вольдемар Моріарті

Східна Україна | 03
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
572
Реакції
152
Бали
48
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт.
Гравець Єгор Прочаєв #64216 отримає покарання згідно з Правилами сервера:
NonRP стрільба із-за руля - /jail 30-60

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі