Годжо Мерфи
Активний
- Реєстрування
- 29 Кві 2023
- Дописи
- 43
- Реакції
- 17
- Бали
- 13
Ловишь его и везешь ко мнеу данного гравця присутня неадекватна поведінка, постійні образи, образи батьків, проникнення на вч за допомогою перелазів та інше, на той момент в зсу проходила рп, та він заважав процессу. Мої слова можуть пітвердити як керівний склад ЗСУ, так й звичайний. Постійні провокації цього гравця переходять всі межі, він навмистно провокує та чекає з включеним фрапсом. Я нагадую, що Ви шановний гравець, самотужки катались на территорії ВЧ, що є проникненням та нападом, та порушили правила нападу на вч.
один бред написал где оск родных было? где я перелазил?у данного гравця присутня неадекватна поведінка, постійні образи, образи батьків, проникнення на вч за допомогою перелазів та інше, на той момент в зсу проходила рп, та він заважав процессу. Мої слова можуть пітвердити як керівний склад ЗСУ, так й звичайний. Постійні провокації цього гравця переходять всі межі, він навмистно провокує та чекає з включеним фрапсом. Я нагадую, що Ви шановний гравець, самотужки катались на территорії ВЧ, що є проникненням та нападом, та порушили правила нападу на вч.