Марк Ліквід
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 192
- Реакції
- 245
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Єгор Фенікс
- Особистий нікнейм: Кевін Теслюк
- Суть скарги: Хочу поскаржитися на слідкуючого СБУ Д, людина яка стоіть на данні посаді не відповідає своїм вимогам, він неодноразово перевищує свої повноваження , питання номер два як людина за 1 день знімає 2 догани, це вже питання до ГА ЗГА, питання три як сілдкуючий переглядає сам на себе скарги, АДМІНІСТРАЦІЯ почніть трошки працювати, вибачте блат з сторони адиміністрації завджи був і я також користувався цим при старі адміністрації, це нормальне явище коли ми живемо в України корупція всі справи тд тп і такі реалії в нас така держава і так підтягується до гри, але коли адміністрація зловживає тим що він адміністратор це абсурд, і учора я заходжу у войс НПУ К і в каналі Лідер СБУ, Д Єгор Фенікс, ТВО-Лідер НПУ К, і якийсь гравець і я заходжу і я заходжу в войс і фенікс каже тихо але один з працівників НПУ каже так "Що робимо з Громовоми" і фенікс каже тихенько, Абсурд сливати гравця через прізвище громов, і його друзів також це ненормально я не розумію скільки буде цей цирк і ви будете балувати адміністрацію і покривати, пане Галицький а ви зустрічаєтеся тільки на форумі? у вас є таке поняття я спілкування з гравцями.... це смішно серйозно, можна багато говорити але повірте це просто та не залишиться я вам ОБІЦЯЮ)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Насолоджуйтеся (видалено модерацією форуму)) - Дата походження:12.08.2024
Останнє редагування модератором: