Розглянуто Єгор Фенікс // Для ГС Держ, Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Єгор Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Кевін Теслюк
  3. Суть скарги: Хочу поскаржитися на слідкуючого СБУ Д, людина яка стоіть на данні посаді не відповідає своїм вимогам, він неодноразово перевищує свої повноваження , питання номер два як людина за 1 день знімає 2 догани, це вже питання до ГА ЗГА, питання три як сілдкуючий переглядає сам на себе скарги, АДМІНІСТРАЦІЯ почніть трошки працювати, вибачте блат з сторони адиміністрації завджи був і я також користувався цим при старі адміністрації, це нормальне явище коли ми живемо в України корупція всі справи тд тп і такі реалії в нас така держава і так підтягується до гри, але коли адміністрація зловживає тим що він адміністратор це абсурд, і учора я заходжу у войс НПУ К і в каналі Лідер СБУ, Д Єгор Фенікс, ТВО-Лідер НПУ К, і якийсь гравець і я заходжу і я заходжу в войс і фенікс каже тихо але один з працівників НПУ каже так "Що робимо з Громовоми" і фенікс каже тихенько, Абсурд сливати гравця через прізвище громов, і його друзів також це ненормально я не розумію скільки буде цей цирк і ви будете балувати адміністрацію і покривати, пане Галицький а ви зустрічаєтеся тільки на форумі? у вас є таке поняття я спілкування з гравцями.... це смішно серйозно, можна багато говорити але повірте це просто та не залишиться я вам ОБІЦЯЮ)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Насолоджуйтеся (видалено модерацією форуму))
  5. Дата походження:12.08.2024

Останнє редагування модератором:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, Єгор Фенікс був знятий з посади слідкуючого за СБУ м. Дніпро, щодо його дій як адміністратора вже надасть коментар з своїм рішенням ГА/ЗГА.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Стосовно посади слідкуючого вище було надано відповідь.
Стосовно так званого "зняття 2-ох доган за 1 день", цікаво звідки у вас інформація з адмін складу, а також у адміністратора ще є покарання і він їх повністю не зняв, тому можу ствердити від себе - інформація отримана вами не є коректною.
Стосовно розгляду скарг - відповідь уже було надано у попередній скарзі від гравця і адміністратор отримав покарання.
Стосовно доказів - інформацію розглянуто, та прийнято міри.
Також стосовно "розмови на форумі" - покарання яке ви отримали оскаржується лише через форум, але факту оскарження, на жаль, я не можу ствердити, тому що порушення з вашої сторони присутнє.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі