Dimanhik
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 28 Вер 2023
- Дописи
- 80
- Реакції
- 48
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Єгор Фенікс
- Особистий нікнейм: Дмитро Ухилянт
- Суть скарги:
- Вітаю, шановна Головна Адміністраціє!
Звертаюся до вас із надзвичайно важливим питанням, яке потребує негайного і ретельного розгляду. Справа стосується серйозного порушення з боку одного з адміністраторів вашого проекту, а саме адміністратора на ім'я Єгор Фенікс. Це питання має надзвичайну важливість для всіх учасників спільноти, оскільки його поведінка підриває авторитет адміністрації та створює прецедент для подальших порушень.
Інцидент, про який я хочу повідомити, трапився о 23:23 (за Київським часом), коли вказаний адміністратор був помічений у формі державної організації Служби Безпеки України в місті Київ на Центральному ринку. Варто зазначити, що цей випадок не є поодиноким, і така поведінка суперечить встановленим правилам адміністрації, які чітко забороняють подібні дії. Зазначене порушення підкреслює серйозність ситуації, адже це не просто випадковість, а систематичне ігнорування правил.
Я вважаю, що такі дії не можуть залишитися без відповідного реагування з вашого боку. Саме тому я наполягаю на негайному застосуванні дисциплінарного покарання до вказаного адміністратора. Зокрема, вважаю за необхідне видати йому догану, оскільки раніше застосовані профілактичні заходи не дали бажаного результату. Це свідчить про те, що м'які методи впливу на цього адміністратора неефективні, і потрібні більш жорсткі заходи.
Від імені всіх гравців та учасників спільноти, я наполягаю на виданні догани вказаному адміністратору. Вважаю, що це єдиний спосіб припинити його неправомірні дії та запобігти подальшим порушенням. Окрім того, відповідно до правил, після отримання догани адміністратор має бути знятий з посади. Це рішення є необхідним для підтримання порядку та дотримання правил усіма адміністраторами без винятку.
Шановна Головна Адміністраціє, хочу ще раз підкреслити важливість неупередженого розгляду цієї скарги. Всі учасники спільноти сподіваються на ваше справедливе рішення, яке дозволить уникнути подальших проблем і забезпечить дотримання порядку. Якщо ж ця скарга буде розглянута з упередженим ставленням або ж без належної уваги, я змушений буду звернутися до керівництва проекту з додатковою скаргою. Вона буде спрямована на те, щоб привернути увагу до того, що Головна Адміністрація, можливо, ігнорує серйозні порушення з боку адміністратора та проявляє до нього упереджене ставлення.
Прошу вас розглянути дане звернення з усією серйозністю, зважаючи на важливість питання та можливі наслідки для всього проекту. Сподіваюся на ваш професіоналізм та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків. Вірю, що ваше рішення буде обґрунтованим і сприятиме подальшому розвитку проекту в умовах дотримання встановлених правил та норм.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео) Докази порушення!
- Дата походження: 10.08.2024