Розглянуто Єгор Фенікс для ГС держ/Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Єгор Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
  3. Суть скарги:
  4. Змушений звернутися до Вас із проханням розглянути мою скаргу на дії адміністратора Єгора Фенікса, який займає посаду слідкуючого на 02 сервері. На жаль, я зіткнувся з кількома ситуаціями, які змушують мене сумніватися у його компетентності та неупередженості.

По-перше, хотів би звернути Вашу увагу на випадки, коли адміністратор зловживав своїм становищем у фракції, зливаючи гравців, які йому не подобаються. Як приклад, можу навести ситуацію з Кевіном Теслюком, який став жертвою упереджених дій з боку Єгора.

По-друге, я помітив, що адміністратор демонструє прив’язане ставлення до гравців, які підтримують зв’язок із Машулею Громовою або Іваном Громовим. Це викликає серйозні сумніви щодо об’єктивності та неупередженості адміністратора у його роботі. В результаті цього, зокрема, я і Кевін Теслюк також піддалися негативному впливу з боку адміністратора.

Особливо турбує той факт, що Єгор Фенікс дозволяє собі висловлювати погрози у приватному листуванні. Зокрема, в одному з повідомлень у Telegram він прямо вказує: "Бодичка, все буде по строгості закону, (а ти і далі вважай, що Громов твій чоловік)". Цей вислів можна розцінювати як загрозу та свідчення упередженого ставлення через моє спілкування з Іваном Громовим.

У зв’язку з вищезазначеними обставинами, прошу Вас розглянути можливість зняття Єгора Фенікса з посади слідкуючого за СБУ Д та взагалі з адміністрації серверу, аби забезпечити чесну та прозору гру для всіх учасників.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Гарного перегляду!
  6. Дата походження:12.08.2024

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, Єгор Фенікс був знятий з посади слідкуючого за СБУ м. Дніпро, щодо його спілкування в соц.мережах вже надасть коментар з своїм рішенням ГА/ЗГА.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Частково відповідь було надано в подібній скарзі - клік.
Стосовно прикріплених доказів - буде застосовано штрафні санкції до адміністратора.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі