Розглянуто Єлизавета Данік 55570 // Оск гравців в оффтоп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоренс Львівський <3

1 server | Lider МОЗ м.Дніпра
Реєстрування
24 Жов 2022
Дописи
253
Реакції
211
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Єлизавета Данік
2. Особистий нікнейм: Віталій Хоффман
3. Суть скарги: Обзивання гравців + в оффтоп і погрози хоть ми говорили нормально
4. Особисті докази (скриншот/відео):*Клік*

5. Дата порушення: 06.04.2023

Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6
Є доказ , що людина провокувала .... І це чітко видно на їхньому відео а саме слова ( я вас зараз зіллю) суть зливання було просто слить бо 4 місяці тому у нас виникла суперечка після чого людина яка скаржиться обідилась так би мовити і зараз мститься , а і ще одне - яке відношення s/моз має до нпу немаючи порядку у своїй фракції? )))
А і ще одне ... стоючи на сапорті набивати собі (погану ) репутацію ну таке шось ... Як не соромно таке робити ?
Перед цим інцидентом Віталій Хоффман з своїм колегою 20 хвилин якщо не більше провокували біля відділку усіх працівників нереагуючи на попередження .

Останнє редагування:

Лоренс Львівський <3

1 server | Lider МОЗ м.Дніпра
Реєстрування
24 Жов 2022
Дописи
253
Реакції
211
Бали
48
Є доказ , що людина провокувала .... І це чітко видно на їхньому відео а саме слова ( я вас зараз зіллю) суть зливання було просто слить бо 4 місяці тому у нас виникла суперечка після чого людина яка скаржиться обідилась так би мовити і зараз мститься , а і ще одне - яке відношення s/моз має до нпу немаючи порядку у своїй фракції? )))
А і ще одне ... стоючи на сапорті набивати собі (погану ) репутацію ну таке шось ... Як не соромно таке робити ?
Перед цим інцидентом Віталій Хоффман з своїм колегою 20 хвилин якщо не більше провокували біля відділку усіх працівників нереагуючи на попередження .
Очікуємо відповіді від адміністрації !

Уільям Уілліс

rᴘᴀждᴀнин миᴘᴀ
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
33
Реакції
47
Бали
23
Здоров'я бажаю! Я підпокловник НПУ. По цій ситуації. Дуже прошу вибачення за співробітницю.Була проведена серйозна лекція.Та видана устна догана!

Андрій Колінз

Активний
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
61
Бали
31
Вік
18
Адреса
М.Київ
+ Запис фрапса було не від вас це чітко видно на фрапсу що не ви записуєте а точніше
- Скарги не від себе не розглядатимуться (Скарга має бути залишена від себе та зі своїми скріншами/відео.).
Отже у вас фрапс від другої людини.

Владислав Колінз

Геній, мільярдер, плейбой, філантроп 💰
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
316
Реакції
200
Бали
46
Доброго вечора!
Полковник НПУ м.Дніпра

Переглянувши відеодокази можу зазначити перед вами стояв ще генерал який цю ситуацію бачив, та після цього, зі співробітницею було проведено бесіду, і з'ясовано чому вона так вчинила, та більше такого не повториться, просимо вибачення, та просимо не провокувати склад на якісь конфлікти у майбутньому​

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153

Вітаю Шановний Гравець

Відповідь надана зверху

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі