Відмовлено Єлисей Кривий | Bad cop

Святослав Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
11
Реакції
3
Бали
11
Дитинство:
Святослав народився і виріс у великому місті, оточеному бідними районами. З самого дитинства він був свідком беззаконня, корупції та насильства. Ці жахливі реалії змінили його світогляд і перетворили на людину, яка вірить у справедливість, але готова використати будь-які засоби для досягнення своєї мети. Цей хлопець часто попадав у критичні ситуації, одна з яких стала смерть батька-поліцейського і тоді Святослав сказав собі: "В щоб мені це не стало, але я стану поліцейським" і після цього йшли роки.

Зрілість:
Прийшов час поступати, він пішов до університету та по дорозі його перехопили працівники військомату та вручили повістку. Робити було нічого і він пройшов ці мучення.
Одного разу стався напад на військову частину, дали тривогу, і от цей момент коли зовсім ще малий хлопак побачився зі бандитом раз-на-раз. Цей момент... Перша куля і куля в голову,
після цього він повністю змінився, почав ставати не врівноваженим та психом. Його відправили у відставку і через пів року закінчив свою службу.

Академія СБУ:
Хлопець пішов після строкової служби одразу подавати документи на вступ до лав академія УСБУ Харкова. Там його гарно прийняли і пішов кар'єрний зріст. Після психологічних навантажень
Святослав почав ставати людиною без відчуття. Вбивство за вбивством і він війшов у смак.

Переломний момент:
Настав той самий момент, коли весь сенс життя і фрази в його дитинстві стали лише формальністю. І це ситуація заставила його змінити свою особу.
Ця ситуація відбулася біля автосалону, Святослав був не на службі. Під'їхав Т4 з толпою бандитів і почали викрадення працівника. Ціль цього викрадення - секретна інформація про одну особу, щоб це все було правдивіше, бандити привели мого брата, і почали саме його катувати в мене на очах. Закінчилось це смертю мого брата, я знову пообіцяв що знаййду кожного, хто це робив.
Я зібрав наряд СБУ і ми переоділись в одяг бандитів, в мене було лише одне бажання - помста. Я зняв з нього мішок і вбив.
На наступний день мене чекала група захвату і мене затримали. З часом мені прийшлось збіжати з СІЗО та стати на поганий шлях.
Одразу я заліг на дно та через рік вийшовши з відпустки змінив паспортні дані.

В середені вже погана людина:
Прийшов я у склад як нова особа - Єлисей Кривий. Тепер нове життя, в якому вже все одно на все, просто йду по своєму шляху.

Ніка Адамс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
452
Реакції
367
Бали
63
Відхилено!
Коротка біографія!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі