Розглянуто Ібрагім Іванов; Акакій Гатс / nn rp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекич Дубровский

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2024
Дописи
21
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: :Жекич Дубровский
2. Нікнейм порушника: Ібрагім Іванов, Акакій Гатс
3. Назва організації порушника: НПУ К

4. Суть скарги:
У RP-ситуації я вбив двох співробітників поліції. Після завершення цієї ситуації пройшло менше 15 хвилин (RK). Незважаючи на це, коли я під’їхав до відділку НПУ, співробітники одразу почали діяти так, ніби точно знають, що саме я причетний до вбивства, та впізнали мене.

Мене без будь-якого RP-діалогу витягнули з автомобіля, не представились, не назвали причину затримання і не показали посвідчення, після чого одразу закували в наручники та відвели до відділку.

Як обґрунтування впізнання вони назвали “вм’ятину на авто”, хоча після RP-події транспорт був повністю відремонтований на СТО, та на ньому не було номерних знаків і він не міг перебувати в розшуку. Вважаю, що таким чином було порушено RP-логіку та використано інформацію поза RP
При цьому, без перевірки паспорта або будь-яких баз данних, співробітники одразу стверджували, що саме я перебуваю в розшуку та є підозрюваним у вбивстві. (non rp)

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
0:50 - (5.11) неадекватні висловлювання
2:15-4:50 - (non rp) на перевіривши парпорт точно сказали що я в розшуку
бажано переглянути відео повністю для повного розуміння ситуації

6. Дата порушення: 14.01.26

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, гравець Акакій Гатс [231779] - отримуєте такі покарання:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Також з співробітником НПУ буде проведено бесіду.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі