Відмовлено Іван Євгенович СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Дніпровский

Шановний гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
43
Бали
31
Веб-сайт
studio.youtube.com
  1. Нікнейм гравця: Іван Євгенович
  2. Особистий нікнейм: Саня Дніпровський
  3. Суть скарги: просто так выводит с ЦР- и без отыграша РП -освобождает другим НАМЕТ -и задерживает людей АФК
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 02,04,2024 12:53

Іван Євгенович

Активний
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
50
Реакції
15
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Іван Євгенович
  2. Особистий нікнейм: Саня Дніпровський
  3. Суть скарги: просто так выводит с ЦР- и без отыграша РП -освобождает другим НАМЕТ -и задерживает людей АФК
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 02,04,2024 12:53
Шановний чому не надали повний відео запис та обрізали звук у відео ? На початку відео я вам даю 3 попередження щоб ви не заважали проводити процесуальні дії та відійшли, ви в свою чергу стояли без реакції я змушений був вас затримати, а із вашої сторони іде обман адміністрації серверу у вас відео порізане та як писав вище не всюди є звук

Іван Євгенович

Активний
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
50
Реакції
15
Бали
11
Надаю відео доказ чому даний гравець був затриманий Тиць . Також прошу покарати гравця за обман адмістрації та неадекватні вираження

Саня Дніпровский

Шановний гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
43
Бали
31
Веб-сайт
studio.youtube.com
Шановний чому не надали повний відео запис та обрізали звук у відео ? На початку відео я вам даю 3 попередження щоб ви не заважали проводити процесуальні дії та відійшли, ви в свою чергу стояли без реакції я змушений був вас затримати, а із вашої сторони іде обман адміністрації серверу у вас відео порізане та як писав вище не всюди є звук
я обрезал потому что был плохой иннет и долго грузилось ! сейчас скину полное видео ! + не нормативная лексика ! да с моей стороны признаю ! но на видео видно что ты не чего не отыгрывал

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши відео докази,мій вердикт такий! Порушень з сторони працівника СБУ не вияв, а також Автор скарги Саня Дніпровський[27806] - отримає покарання pmute 60 Образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі