Розглянуто Іван Блащина, Максим Клонекс, Кіра Саймон//Оскарження 2-ох покарання, а також НЕкомпетентність адміністраторів//Для керівника проекту Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,426
Реакції
547
Бали
238
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Блащина, Максим Клонекс, Кіра Саймон

2. Особистий нікнейм: Ілля Макогон

3. Суть скарги: Особисто мені видане покарання за порушення правил серверу 4.12, а також моєму другу Кирилу Кондратюку було видане покарання 4.12.1

Почнемо з мене:

Якщо РП гравець звертається до репорту за допомогою ВИКЛЮЧНО 1 адміністратора (Не РП гравця), а адміністратор або різко осліп, або просто ігнорить репорти, а також надає НЕкомпетентні відповіді на репорт:

Почав цитату:

- " Відповідь від Максим Клонекс[191613]: Вітаю, якщо ви не згодні з покаранням можете оскаржити на офіційному форумі." -

Кінець цитати

Якщо треба допомога Адміністратора, він зобов'язаний надати чітку, компетентну, а також тактовну відповідь на питання. Він почав просто відмахуватися іншими відповідями, щоб не вирішувати моє питання особисто до нього
    На другий раз, після 1 репорту, адміністратор Кіра Саймон надає знову таки НЕкомпетентну відповідь на відправлений мною репорт:
    Почав цитату:

- "Відповідь від Кіра Саймон[182183]: Вітаю, за флуд у репорт отримаєте покарання. Приємної гри!" -
    Кінець цитати

Якщо ми візьмемо покарання за Флуд:
    5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин
    Це був тільки 2 репорт від мого лиця. Флудом це називатися точно не може, це перше;
    А друге, це те, що Адміністратор не надає відповідь на репорт та не приходить на допомогу, і це буде рахуватися як Флуд, це вже дуже-дуже смішно

На четвертий відправлений мной репорт, мені видає покарання адміністратор Іван Блащина:
    - "Адміністратор Іван Блащина замутив гравця Ілля Макогон на 60 хв. Причина: Порушення правил UKRAINE GTA 4.12." -
    Розглянемо цей пункт детально:

4.12. При зверненні до репорту, гравець повинен дотримуватися наступних принципів. За недотримання цих принципів можуть бути застосовані покарання. | Мут до 60 хвилин / Кік / Бан від 1 дня
    Я не буду писати докладно, що не можна писати у репорт, так як це займе багато часу, але з того всього, що там перераховано, я не порушував

А також, після видачі покарання, Кіра Саймон надає наступну відповідь:
    - " Відповідь від Кіра Саймон[182183]: Вітаю, очікуйте на покарання. Приємної гри!" -
    Це також є НЕкомпетентною відповіддю на репорт

Перейдемо до покарання моєму другові Кирилу Кондратюку: (це не є скаргою від 3-ого лиця)

Після виклику Адміністратора, а саме Івана Блащину, щоб задати йому питання, через декілька хвилин розмови, адміністратор видає наступне покарання:
    - "Адміністратор Іван Блащина замутив гравця Кирил Кондратюк на 60 хв. Причина: Порушення правил UKRAINE GTA 4.12.1" -

Розглянемо правило 4.12.1 детально:

4.12.1. Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин

Примітка: обговорення/критика дій адміністраторів в ігрових чатах може спровокувати гравців на конфлікт, якщо гравець не згоден з покаранням в нього завжди є можливість звернутися до розділу скарг свого сервера. Такі обговорення можуть нашкодити роботі адміністрації.

Наприклад: "викрити" її під час видачі покарання порушникам правил серверу. Також - це стосується і ігрових недопрацювань. У випадку, якщо ви знайшли якісь баги - зверніться у відповідний розділ.

Критики, або обговорення мого муту не було сказано від слова "ВЗАГАЛІ". Питання до адміністратора ставилося наступне:
    - "Чому Ви є некомпетентним адміністратором" -

Де тут є обговорення дій або критика адміністрації? Правильно, немає
    А також, після видання данного покарання, адміністратор Кіра Саймон в голосовий чат з дуже сильною усмішкою, а також майже зі сміхом сказала таку фразу:

- "Приємної гри" -

Ітог повністю цієї скарги, дані адміністратори є НЕКОМПЕТЕНТНИМИ на своїй посаді, а також майже не ознайомленні з правила серверу, а також з їх означенням

Якщо цю скаргу буде розглядати ГА, замість Сергія Коваленка, тоді прохання назначити дату та час для спілкування в Діскорді для більшої комунікації, а також вияснення більш явних причин
    Нижче я прикріплю фото, а також відео докази повної ситуації. Також прохання ретельно розібратися в даній ситуації, так як це є Не першим випадком некомпетентності адміністрації, а також запросити докази у вище вказаної адміністрації і провести з ними розмову на цю ситуацію

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Фото видачі мого покарання Відео покарання видане моєму другові

5. Дата походження: 18.09.2024

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Усі дії, які були виконані адмінстраторами, вірні.
Повторю свої слова: Ваші скарги підштовхують на злив адміністраторів.
З Вашим другом - Кирилом - було усе обговорено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі