Схвалено Іван Блащина/ Недоречний розгляд скарги, оскільки є порушення правил які адмін не звернув увагу та не розібрався. Прошу розглянути ГА (лише для ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
  3. Суть скарги: Недоречний розгляд скарги https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...в-Вбивсто-до-продажу-котеджу-за-20-хв.212325/, оскільки адміністратор Іван Блищина не розібрав конкретні порушення даним гравцем ID 187075 зараз все поясню чому так: І - гравець ID 187075 навмисно завдав шкоди здоровю - DM Car (покарання у вигляді деморгану 5 - 30 хв.) ; ІІ - Навмисне вбивство - DM (покарання у вигляді деморгану 60 - 120 хв.); ІІІ - гравець відчував себе супер героям, відчуття інстинкту самозбереження оскіль він враховував, що він буде не покаранний за свої дії (див. гравець усвідовлював свої дії, що він робить, знав що за це можна отримати покарання, відчував себе супер героям свою безкарність) - PG (покарання у вигляді деморгану 15 - 60 хв.); IV - навмисне вбивство під час зльоту котеджу (покарання у вигляді Блокування на 3 дні та конфіскація отриманого майна).
Згідно правел проекту Ukraine GTA - порушення які скоїв гравець ID 187075 та терміни покарання:
1. "DM Car" - DeathMatch Car
- умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
2. "DM" - DeathMatch
- доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
3. "PG" - Powergaming
- уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
4. Забор
онений будь-який вид "DM" (DeathMatch) під час / до зльоту. | Блокування на 3 дні та конфіскація отриманого майна
Дивиться
адміністратор Іван Блищина не докінця розглянув скаргу та розібрав більш детально пов'язані з гравцем ID 187075 не врахував деякі моменти тобто порушення правил які я перерахував та терміни покарання. Прошу розглянути ГА цю скаргу та надати більш жорстке покарання гравцеві ID 187075 згідно правел проекту. Тобто блокування у вигляді трьох днів та після відбуття покарання гравцям надати покарання за деморган у вигляді 190 хвилин ( тобто посадити гравця на 190 хв. згідно правил які скоїв порушення гравець ID 187075) або додати + 1 день блокування, тобто збільшити термін блокування у вигляді чотирьох днів блокування. Ви зрозумійте мене я витратив 4 години матно, сидів постійно біля ПК щоби адміністрація не кікнула за АФК у мене навіть не було написано біля ID АФК бо увесь період крутив кільцем на мишки а за якогось неадекваного гравця ID 187075 це все було марно та навіть не спробував свою можливисть.
Шановне ГА
дивиться я не розумію чому адміністратор не звернув увагу на інші порушення де я фіксував порушення гравців та їхнє ID не вже так важко передивитись інші відеодокази (виділити 3 хвилини) порушень які я надав там описані дії даних гравців. Я не розумію пана адміністратора Іван Блащини, що у нього там не відкривається якщо відкритий доступ до відеодоказів де він там побачив приватні відео, оскільки в відеодоказ обране відкриття за посиланням (Не для всіх).

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...в-Вбивсто-до-продажу-котеджу-за-20-хв.212325/
5. Дата походження: 20.09.2024

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Адміністратор вже розглянув основні факти скарги, зокрема нанесення шкоди транспортному засобу та навмисне вбивство. Відповідні покарання за ці порушення були застосовані згідно з правилами UKRAINE GTA.

Ви також вказали на можливе порушення правил PG. Цей момент, ймовірно, не був повністю врахований під час першого розгляду, тому адміністратор повторно розгляне скаргу з урахуванням всіх деталей.

Порушення правил DM під час зльоту,є серйозним і передбачає блокування на три дні з конфіскацією майна, як це передбачено правилами.Як тільки ви надасте доступ до відеодоказів,які будуть чітко розкривати всю суть,скарга буде перерозглянута.

Докази адміністратор не зміг переглянути через налаштування доступу, прошу переконатись, що наразі вони доступні для перевірки.
На час розгляду скарги мною,два з наданих вами відеодоказів залишаються недоступними, що ускладнює детальний розгляд скарги та прийняття остаточного рішення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі