Відмовлено Іван Блащина / Не згідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Ратушний

Активний
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
48
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
  2. Особистий нікнейм: Влад Ратушний
  3. Суть скарги: Іван Блащина видав покарання мені за PG я розумію що я біг до них і вони по мені шмаляли так за це можна дати PG але ж якщо б я не побіг до них не було б на фрапсі ID і скарга була відмовлена, тому я побіг до них що б замітить їхні ID та їм всім видали покарання а полуається так що я хоть все по правилам що вразі порушення подати заяву на форум, а виходить навпаки що видають і мені покарання хочя має бути все навпаки, тоді скажіть нашо взагалі подавати на форум скарги ці тоді мені було легше їх всіх перетулити тай і все, Хочя по правилам відкрити вогонь в ЗЗ не можна навіть у відповідь навіть якщо тебе вбивають, а якщо зальєш на форум то тобі дадуть PG бо ніби я побіг на них, а те що він не бере до уваги те що я хотів зо б їхні ID було видно на фрапсі, я так розумію що то лише мої проблеми, так? Я тоді не бачу сенсу подавати скарги на форум!! Якщо так буде й далі продовжуватися то цікавіть грати в ГТА дуже сильно пропадає з такою адміністрацією серверу! Я так замічаю що вам адмінам лише більше видати гравцям покарання і все, ви не зацікавлені в тому що б зацікавати гравців продовжувати грати в ГТА України у вас все так але навпаки!!! І якщо ви розумієте про що я тоді я чекатиму компексацію від адміна, мінімум від 150 000 грн!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/6561-6522-dm-in-gr-fd-in-gz-nonrp-і-ще-можливо-mdm.240543/post-992826
  5. Дата походження: 18.12.2024

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор видав покарання вірно, згідно правил UKRAINE GTA
Якщо вас вб'є гравець і ви не будете знати нік/ID ви зможете подати скаргу і гравець буде покараний

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі