Відмовлено Іван Блащина. Не правильно видає покарання або покриває своїх друзів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
Нікнейм Адміністратора: Іван Блащина
Особистий Нікнейм: Артем Лямець.
Суть скарги: данний адміністратор чи покриває своїх друзів на сервері які ДМшать просто так, чи він просто не компетентний щоб судити по правилам проекту. Я вранці подав скаргу, на те що на мене напали, нанесли особисто шкоду і шкоду майну. Данні особи ID яких: 197101, та 197100, не являються членами клану, або з будь якої фракції, і не адміни.
Відмова в скарзі за те, що коли я намагався не зтикатися з даними особами, і втікти. То їм в такому випадку можна відкривати вогонь по іншим гравцям(якщо попередити що пристрелять). Якщо брати саму ситуацію з відео і по рп ситуації, дані гравці зупиняли мене с закритими вікнами, тобто свідчить про те, що по рп ситуації я їх не міг чути.
Дані персони нападали на мене і раніше, є скарга схвалена на них докази:тут. А потім через 10 хв наздогнали і знов напали.
Докази другого нападу та скарги, відмови адміністратора: тут.
дата походження: 24.09

Останнє редагування:

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,197
Бали
253
Вітаю. на скарзі чітко видно як гравці вам наголошували зупинити автомобіль та вийти з нього що ви й не зробили та поїхали далі, в цьому випадку гравці могли відкрити вогонь по автомобілю з цілю зупинки так як ви ігнорували запит на зупинку. Гравці які вас зупиняли могли бажати відкрити вікна перевіряючи чи ви не в клані та чи не являєтесь в ворожому клані. Очікуємо відповіді ГА/ЗГА

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
Вітаю. на скарзі чітко видно як гравці вам наголошували зупинити автомобіль та вийти з нього що ви й не зробили та поїхали далі, в цьому випадку гравці могли відкрити вогонь по автомобілю з цілю зупинки так як ви ігнорували запит на зупинку. Гравці які вас зупиняли могли бажати відкрити вікна перевіряючи чи ви не в клані та чи не являєтесь в ворожому клані. Очікуємо відповіді ГА/ЗГА
10 хвилинами раніше, ми зустрічались, спілкувались і вони знають що я працюю у МОЗ. на першому відео вони мене вбили лише за те, що я не захотів їх лікувати о 6й ранку. на другому відео чути в кінці як вони мене звали медиком.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
Останнє..
Судя по твоїй логіки, що...якщо я, куплю карабін, поїду на своєму авто, буду зупинять рандомних гравців, з далеку кричати в авто, та с закритими вікнами, мене по рп повинні почути в іншому авто, в якого теж закриті вікна і грає музика. "ПОПЕРЕДЖУ ГРАВЦЯ" що, якщо він не виконаєш мої вимоги, то я вбью його. Він викладе відео на форум за ДМ і його ж зроблять винним за те що він не підкорився або відігрував РП? Так як ти кажеш, що вони хотіли перевірити чи я в клані, де ти взяв таку інформацію? Я ясно написав, що вони не вперше на мене аграються, і вони знали мене, моє авто, та з якої я фракції

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Передивився скаргу та вердикт адміністратора: з вердиктом згоден!
Клани можуть перевіряти людей чи є вони в кланах, чи немає, Ви ж їх не слухали ніяк тому вони прийняли вас за члена клану, який ворогує з ними.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі