Владислав Ахметов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Лис 2022
- Дописи
- 147
- Реакції
- 90
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Іван Блащина.
- Особистий нікнейм: Владислав Ахметов
- Суть скарги:
Відчувається нотка блату від Івана Блащини коли видно що гравці навмисно хочуть виконати всі описані дії в скарзі за посиланням https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/181789-6-3-3-6-19-6-3-6-20-6-4-6-1.211393/#post-885355
На відео записі чітко видно, що вони стріляють із автомобіля, а адміністратор Іван Блащина навіть цього не бачить та закриває очі на інші порушення, "тоді я беру автомобіль тараню та ДБешу і кажу всім відкат і тільки видайте мені деморган чи інше покарання, а я знаю що саме так і буде, що комусь можна порушувати правила серверу, а комусь хто "не ладний" для ...... ми самі розуміємо кому той йде на гуляти на хутір там де метелики в полі."
Грубо кажучи Іван Блащина - ігнорує порушення гравця 181789 а саме:
- На відео записі чітко видно коли Роллс ройс таранить авто навмисно потім стріляє на ходу із автомобіля давить наступного співробітника поліції котрий стоїть біля БМВ, а потім коли я прожимаю Ф12 вони на роллс ройсі поїхав геть та почали стріляти.
А з приводу коли кажуть постійно "Відкат відкат відкат" це не означає що можна нехтувати правилами сервера, а можливі зв'язки з адміністрацією не повинні нівелювати нормальній поведінці на сервері, я не кажу, що я прям такий ідеальний, але по факту ми бачимо інше на відеозаписі де чітко видно всі порушення, а адміністратор ігнорує викладене та підтверджене фактами.
Якщо ви вважаєте, що порушення правил серверу тут немає зі сторони гравця 181789? то мені важко буде вам щось довести.
Задаю наступні запитання згідно з відповіді адміністратора Івана Блащини "Вітаю Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Після того як гравець вас збив він під'їхав та повідомив вас що він не хотів, інший гравець казав вам слово откат
Відмовлено"
Тут вже Іван Блащина сам підтверджує факт що інша особа відкатує, а не сам 181789, що виходить інша третя особа може за мене відкатити мою дію?????
Перейдемо до суті:
3.1. 6.3.3 Видно майже із самого початку відеофайлу (Зазначаю таймінги по відео щоб подивитися точно на це порушення правил серверу з 0:05
3.2. з 0:10 секунд на відео чутно як він стріляє
3.3.з 0:11 секунди як він навмисно ДБешить поліцейського
3.4. 0:18 видно як я ухиляюсь від того як він на мене їхав і водій каже Вибачаюсь?? В житті протаранив авто почав стріляти і збиває людину ну короче вибачаюсь
3.5. з 0:43 секунди постріли зі сторони Роллс ройса і по відео видно в момент прожимання Ф12 у кого була дістана зброя в автомобіля за керування 181789
3.6.Тут є реально виражені нонрп дії зі сторони гравця 181789 - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:14.09.2024 саме порушення, 16.09.2024 року Іван Блащина закрив оскардення, що слово "Откат" дає змогу порушувати майже будь-яке правило сервера.