Владислав Ахметов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Лис 2022
- Дописи
- 147
- Реакції
- 90
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
- Особистий нікнейм: Владислав Ахметов
- Суть скарги: Іван Блащина адміністратор видав покарання за: 6.13. Деморган 30 (694 ід), але я повністю не згоден із цим покарання.
Пояснюю: після розмови та на розмові із адміністратором на сервері з адміном Іваном Блащиною мною було зазначено відсутнісь PG з моєї сторони виходячи із наступного, як всім відомо вийшло оновлення на сервері згідно з яким стало необхідно натискати клавішу "АЛЬТ" для того щоб побачити ІД гравця який порушує правила сервера.
На моїй скарзі видно фактично порушення інших гравців та не видно ІД хоча було прожато "АЛЬТ" в подальшому в кінці відео видно що я прожимаю "Альт" щоб дізнатися ІД гравців які хочуть мене убити (ДМ) також в кінці чутно будеш знати як чужі машині забирати.
Я своєї провини не бачу в тому що я хотів зафіксувати порушників та після видачі покарання зв'язався із Іваном та він перемістився на мене та ми з ним поговорили та він сказав це ПГ те що я хотів подивитися АЙДІ гравців які порушують правила серверу.
Також хочу звернути увагу що у нас на складі більше частину часу не було зброї на складі і я не виходив стрілятися із людьми яких могло бути більше ніж 2 особи.
ВИСНОВОК: Це не правильно вважати що людина хоче дізнатися Айді порушника, а через нову систему це не вдається та призводить до "ПГ" зі сторони людини, яка фактично не порушує правила серверу. А гравці зі зброєю атакують людину без зброї яка фактично не носить ніякої загрози ні як для ОПГ ні як для цивільних людей. Тому прошу переглянути та дійти вірного висновку в цій ситуації.
(Якщо необхідно отримати доступ до повного відеоролику, а саме не який зазначений у скарзі звертайтесь, готовий співпрацювати для покращення серверу).
Посилання на скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...я-6-3-2-6-3-3-6-4-6-13-6-19-6-20-6-45.209105/ - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:09.09.2024 р.