Розглянуто Іван Блащина #9888, Деня Райский #13628, Марія Райська #82434

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Іван Блащина #9888, Деня Райский #13628, Марія Райська #82434
2. Особистий нікнейм: Євген Голденберг
3. Клан порушника: Toxic, Котики
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: jackass
5. Суть скарги: Їхав по своїх справах нікого не чіпав, як з'явилися дані персонажі почали перегороджувати мені шлях і вимагати щось невиразне, я поїхав далі у відповідь на що мені заДМіли машину і вбили.
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 12.09.2023 00:39

P.S. У відповідь на скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Євген-Голденберг-Нон-РП-Образи.73882/

Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
1. Была просьба открыть окно - не выполнили !
2. Не слышно твоего микрофона там где ты оскал.
3. Администратора прошу заметить ПГ со стороны автора - с кулаками кидался на вооруженного !

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,196
Бали
253
І так вітаю вас шановна адміністрація, хочу зауважити що данна персона хоче вести вас в обман. Ось я вам надаю посилання на скаргу де я закидав на нього. І після того як він побачив що скаргу схвалили він вирішив щось даказати своє))
Тому ось також зі своєї сторони надаю фрапс де з нашої сторони чітко чути слова ,, Опустіть Вікна'' ( Та з вашого фрапсу також це чути)
А також хочу зазначити що в вас є порушення ПГ вибігли на людину з автоматом голими руками))
І ви обрізали відео, де ж момент де ви розмовляли мертвим і осклали)
І знаєте за обман адміністрації також є покарання)

Останнє редагування:

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
1. Была просьба открыть окно - не выполнили !
2. Не слышно твоего микрофона там где ты оскал.
3. Администратора прошу заметить ПГ со стороны автора - с кулаками кидался на вооруженного !
1. Де в правилах сервера написано, що я маю це виконувати і що за це можна стріляти в інших гравців?
2. У своїй скарзі в кінці я процитував скаргу на мене, в якій я поніс покарання за образи і з цим покаранням я повністю згоден.
3. ПГ це коли я сам спровокував нерівні сили на конфлікт або уявив із себе супергероя поки в мене не стріляли, а так в мене вже почали стріляти - до цього я з кулаками не кидався і навіть зброї в руках у мене не було.

Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
1. Де в правилах сервера написано, що я маю це виконувати і що за це можна стріляти в інших гравців?
2. У своїй скарзі в кінці я процитував скаргу на мене, в якій я поніс покарання за образи і з цим покаранням я повністю згоден.
3. ПГ це коли я сам спровокував нерівні сили на конфлікт або уявив із себе супергероя поки в мене не стріляли, а так в мене вже почали стріляти - до цього я з кулаками не кидався і навіть зброї в руках у мене не було.
мы ОПГ, ты не выполнил требования и не открыл окна, начал уезжать а так как у нас много с какими кланами война ты мог быть с вражеского клана и решил скрыться, уйти от РП и из-за этого по тебе открыли огонь !
Ждём ответа Администрации )

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
І так вітаю вас шановна адміністрація, хочу зауважити що данна персона хоче вести вас в обман. Ось я вам надаю посилання на скаргу де я закидав на нього. І після того як він побачив що скаргу схвалили він вирішив щось даказати своє))
Тому ось також зі своєї сторони надаю фрапс де з нашої сторони чітко чути слова ,, Опустіть Вікна'' ( Та з вашого фрапсу також це чути)
А також хочу зазначити що в вас є порушення ПГ вибігли на людину з автоматом голими руками))
І ви обрізали відео, де ж момент де ви розмовляли мертвим і осклали)
І знаєте за обман адміністрації також є покарання)
Я нічого не обрізав, я виклав конкретну скаргу на вас і описав сабж своєї скарги. Проте я процитував твою скаргу, де чути мої образи і я жодного разу з цим не сперечався і не казав, що цього не було. За це я покараний з чим знову ж таки я згоден.
З вищесказаного прошу зауважити, що ця людина намагається маніпулювати думкою адміністрації.

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
мы ОПГ, ты не выполнил требования и не открыл окна, начал уезжать а так как у нас много с какими кланами война ты мог быть с вражеского клана и решил скрыться, уйти от РП и из-за этого по тебе открыли огонь !
Ждём ответа Администрации )
Це ваші проблеми і не дає права порушувати правила і стріляти по всіх хто не виконує ваші вимоги яких немає в правилах сервера, з'ясовуйте перед тим як стріляти хто сидить в машині і тільки переконавшись, що це ворожий клан стріляйте, інакше це порушення.

Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
Це ваші проблеми і не дає права порушувати правила і стріляти по всіх хто не виконує ваші вимоги яких немає в правилах сервера, з'ясовуйте перед тим як стріляти хто сидить в машині і тільки переконавшись, що це ворожий клан стріляйте, інакше це порушення.
Ждём Администратора )

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
Розглянувши Вашу скаргу, я виніс наступні вердикти:

1. Гравці з клану "Toxic" та "Котики" попросили у Вас відкрити вікно, що Ви проігнорували та поїхали дальше. Якби Ви відчинили вікно, ситуація б відбулась я думаю по іншому.
Через супротив та пряме ігнорування Ви були розстріляні, тому порушень від кланів я не бачу.

2. А от з Вашої сторони ситуація інша. В минулій скарзі Ви порушили "
NonRP Дії" та "Образи гравців", в цій скарзі Ви порушили "PG", адже не думаю, що в реальному житті Ви б стали кидатись на озброєних людей, які на Вас ціляться.

В цьому логіки немає, я думаю Ви б стали просити помилування, щоб зберегти своє життя.
Раджу Вам більш детальніше ознайомитись з правилами проєкту та з сферою RolePlay.

Гравець Євген Голденберг отримає покарання у вигляді деморгану за PG на 60 хвилин.

Розглянуто.

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Перерозгляд.

Гравець Іван Блащина отримає покарання у вигляді деморгану за DM на 120 хвилин;
Гравець Деня Райский отримає покарання у вигляді деморгану за DM на 120 хвилин;
Гравець
Марія Райська отримає покарання у вигляді деморгану за DM на 120 хвилин.

Клан
Котики отримує попередження (2/2), яке переходить в догану за порушення від лідера клану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі