Відмовлено Іван Грей Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Ксьондз

Потужний Генерал| Північна Україна
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
97
Реакції
312
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Грей
  2. Особистий нікнейм: Олексій Ксьондз
  3. Суть скарги: Я обіймавши посаду лідера ЗМІ, висловився не коректно в сторону даного адміністартора так як був на емоціях. Я розумію що це можливо було не правильно. Але ви мене зрозумійте коли знімають президета який як на мене нічого поганого не зробив а його зняли по втраті довіри. Я висловився словами "Ти що йобнутий" на що отримав кік з групи і знятя з посади. Я вважаю що ця фраза не була не настільки жахливої і обідної що аж тягне на зняття, максимум на догану чи дві. Але в Івана завжди було до мене особиста неприязнь. Він завжди до мене ставмвся привзято, ще як я займав посаду адміністратора. Також це можна побачити в розділі звіти лідера, де пан Іван перевірив мій звіт, який за розмірати був таким самим як в Антона Чижика. Але чомусь в Антона звіт "Чудово" а в мене просто "Перевірено". Прошу прийняти міри щодо цього адміністратора. Та за можливості повернути мене на посаду так як ЗМІ це моя улюблена фракція і я б хотів займати цю посаду далі. Моя поведінка стане кращою! Дякую за виділений час!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клік
  5. Дата походження: 30.12.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно та не підлягає оскарженню, лідер повинен завжди вести себе адекватно та стримуватись у подібних висловах.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі