Олексій Ксьондз
Потужний Генерал| Північна Україна
- Реєстрування
- 31 Лип 2023
- Дописи
- 97
- Реакції
- 312
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Іван Грей
- Особистий нікнейм: Олексій Ксьондз
- Суть скарги: Я обіймавши посаду лідера ЗМІ, висловився не коректно в сторону даного адміністартора так як був на емоціях. Я розумію що це можливо було не правильно. Але ви мене зрозумійте коли знімають президета який як на мене нічого поганого не зробив а його зняли по втраті довіри. Я висловився словами "Ти що йобнутий" на що отримав кік з групи і знятя з посади. Я вважаю що ця фраза не була не настільки жахливої і обідної що аж тягне на зняття, максимум на догану чи дві. Але в Івана завжди було до мене особиста неприязнь. Він завжди до мене ставмвся привзято, ще як я займав посаду адміністратора. Також це можна побачити в розділі звіти лідера, де пан Іван перевірив мій звіт, який за розмірати був таким самим як в Антона Чижика. Але чомусь в Антона звіт "Чудово" а в мене просто "Перевірено". Прошу прийняти міри щодо цього адміністратора. Та за можливості повернути мене на посаду так як ЗМІ це моя улюблена фракція і я б хотів займати цю посаду далі. Моя поведінка стане кращою! Дякую за виділений час!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клік
- Дата походження: 30.12.2024