Відмовлено Іван Грей // рекламу промокоду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Грей
  2. Особистий нікнейм: Ната Уікк
  3. Суть скарги: Адміністратор видав гравцеві Сава Чікушка покарання за “рекламу промокоду” лише за те, що той написав моє ім’я — NATA — капсом англійськими літерами у віп-чат. Варто зазначити, що: • Він не вказував, що це промокод. • Жодних закликів до його використання не було. • Очевидно, що це було звернення або просто повідомлення, бо я навіть відповіла на нього в чаті (“я тут”). Але попри це, йому було видано мут як за “рекламу промокоду”. Після цього, гравець Артем Кархарт публічно заявив, що назва його клану — це його промокод. У відповідь я просто написала у віп-чат слово KARHART — без контексту, без закликів, без супровідного тексту. І за це я також отримую мут за “рекламу промокоду”. Поясніть, будь ласка, з якого моменту згадування назви клану прирівнюється до реклами? Це могло бути: • Звернення до гравця цього клану. • Реакція на повідомлення в чаті. • Навіть просто написання назви у відповідь на заяву іншого гравця. У мене складається враження, що окремі адміністративні рішення приймаються довільно, без здорового глузду та логіки. Тим більше, коли порівнюєш з іншими ситуаціями: • Коли чат спамлять цифрами або провокують флуд — реакції немає. • Коли порушення є очевидним — часто ігнорується. • А коли просто написано слово, яке комусь може нагадувати промокод — одразу мут і покарання. Також прошу звернути увагу на ще один момент: Прикріпляю скріншот,свого покарання, на якому гравець Богдан Мирний у ВІП-чаті пише адмін команду для видачі мені мута — при цьому він не є адміністратором. По суті, він видає себе за представника адміністрації. І хоча це вже саме по собі є порушенням (імітація прав адміністратора, видача себе за адміністоратора, провокація, введення в оману інших гравців) — жодного покарання цей гравець не отримав. Тобто мені — мут за одне слово. А гравцеві, який привселюдно імітує дії адміністратора — нічого. Прошу перевірити описані ситуації, оцінити дії адміністратора та гравців об’єктивно й неупереджено. Подібні подвійні стандарти викликають недовіру до адміністрації 06 серверу.

Вкладення

• UKRAINE GTA 06.08.2025 21_10_38.png
    UKRAINE GTA 06.08.2025 21_10_38.png
    1.9 Mб · Перегляди: 70

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю.

Після того як Ви написали у VIP чат назву клану порушуючи правило
2.18 Заборонено використовувати Caps-Lock, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин
даний Адміністратор провірив що дана фраза являється промокодом і саме тому Ви отримали покарання за порушення правил
2.17 Заборонено рекламувати промокоди. | Мут до 45 хвилин
використання VIP чату.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі