Розглянуто Іван Громов / Безпідставна відмова /Для власника Керівника

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Громов
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
  3. Суть скарги: Пане власник, або керівник прошу перерозгляду в необгрунтованій відмові Івана Громова у видаленні аккаунту. Я склав Скарги- прохання на видалення аккаунту, Скарга 5 сервера, Скарга 3 сервера також раніше я видаляв Аккаунти на Першому та Четвертому серверах, Головні адміністратори тих серверів видалили аккаунти. Мною було вказано що я готовий підтвердити видалення в діскорді, на 3 і на 5 сервері я готоврив з ГА і підтверджував своє бажання видалити. в першому проханні я вказав що я не маю ні ігрової валюти ні Донат валюти, а автомобілі мені не потрібні оскльки продати я їх не можу через Баг гри, і все що в інвентарі мені теж не потрібно. Після відмови я попросив перерозгляду, та вказавши загальні причини по яким я хочу видалити аккаунт мені знову було відмовлено. Хоча повторюсь: Майно мені не потрібне, підтвердити додатково своє бажання видалити аккаунт я готовий в ДС. Також хочу зазначити, що друга скарга була складена конкретно на ГА і відповідно він не мав права її розглядати якщо я правильно пам'ятаю правила адміністрації. Ніде в правилах нема поняття що видаляти аккаунт потрібно лише з причинами і я адекватно розумію що деякі аккаунти не можуть бути видаленні через грубі і масові порушення, та в мене таких порушень не було, єдині три покарання які я отримував це мут за емоції через дії неадекватних осіб, які в свою чергу грубо порушували правила. І я більше чим впевнений що деяким гравцям видаляли аккаунти навіть з грубими порушеннями. Я не хочу розписувати абсолютно усі причини по яким я хочу видалити аккаунт і не бути повязаним ні з 02 сервером ні з проектом, оскільки як я говорив в попередній скаргі мені доведеться розписувати і розповідати про деякі технічні файли гри і про те що в них вказано. Також байдужість і бездіяльність деяких осіб. Тому прошу видалити мій аккаунт на 02 Сервері Макс Ретург ID 673582 , щоб не бути повязаним з проеутом та тим що на ньому відбувається .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Перша скарга
    Друга скарга
  5. Дата походження:19.12.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, ми не видаляємо облікові записи без підстав.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі