Схвалено Іван Громов, Владислав Савочкін, Розкаєння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Іван Громов,Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнеймАртем Неезжалий
  3. Суть скарги:Розкаяння. Шановні гравці та адміністрація я дуже вибачаюсь за те що я зробив та грав з сторонніми П.О я дуже хочу сказати за той проміжок часу що я провів без найкращої гри Україна гта я зрозумів те що не можу без цієї гри і визнав свою провину те що я грав з сторонніми П.О кращеб я це не робив я ще раз дуже вибачаюсь за те що я використовував стороні П.О в грі я обіцяю те що я ніколи не буду це робити та порушувати правила проекту. Шановний Владислав Савочкін прошу переглянути та винести вам вердикт одразу кажу вам дякую
  4. Дата походження:23.12.2023

Останнє редагування:

Artem_Armani

Новий гравець
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Іван Громов та Владислав Савочкін дуже дякую що розблокуєте мене але не моглиб ви по скоріше розблокувати бажано сьогодні якщо ще можливо

Макс Ретург

Гість
Шановна Адміністрація, якщо може бути врахована моя думка то скажу наступне: оскільки кожен має право на другий шанс і якщо ви все ж таки вирішите розблокувати даного гравця то я б рекомендував розблокувувати не відразу а через тиждень два, після виходу оновлення 2.0. Оскільки даний гравець розписуючи все так гарно, писав це не сам а просто скопіював усе у іншого гравця, змінивши лише деякі слова. Розкаяння іншого гравця.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, передав вашу скаргу керівнику!

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, лаунчер буде розблоковано протягом 24-годин, відновленню обліковий запис не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі